piątek, 6 lipca 2018

Brušenje betonskega dna

  Brušenje betonskega dna

Sorte procesa

Brušenje betonske talne brusilke lahko izvedemo v suhi in mokri metodi, vendar se cena opravljenega dela ne bo spremenila. Mokro brušenje se uporablja pri mletju mozaičnega dna ali tal, ki je prekrit z marmornimi čipi. S to vrsto mletja v delu je potrebno uporabiti abrazivne segmente. Zahvaljujoč temu je mogoče dobiti skoraj popolno talno površino, ki se po videzu ne razlikuje od polirane površine.
  Brušenje betonskega dna

Stopnja faze betona

Stroji za gladkost so ločena linija, drugače mletje helikopterja. Ti stroji se uporabljajo v drugi fazi po uporabi polimerov. To je delo gladilnega stroja, ki pripelje mojstre do končne faze postopka.
  Brušenje betonskega dna

Kako pravilno opravljati delo

Izvedba takega postopka kot poliranje betonskega dna z lastnimi rokami je namenjena izravnavi in ​​čiščenju površine betonskega tlaka ter odstranitvi zgornjega sloja z največjo škodo, razpokami, čipi in umazanijo.

Prednosti betonskega poda ↑

Univerzalna betonska tla so razporejena v prostorih z drugačno površino. Uporabljajo se za postavitev nadstropij, v bližini kleti, v nizki gradnji. Betonska tla so najboljša možnost za komercialne prostore z aktivno udeležbo in za področja, kjer se premika intenzivna oprema. Zemeljski trpežni beton:
  Brušenje betonskega dna

Kaj določa ceno brušenja tal

1. Potrebna globina brušenja. Čim večja je globina, večja je poraba brušenih segmentov, daljši je čas izvajanja dela, bolj se zbujajo dež (blato) itd. - Seveda se cena brusnih betonov povečuje.
  Brušenje betonskega dna

Kateri beton se lahko bruši

V teoriji lahko karkoli zmeljemo, vse je v rezultatu. Kakovost ali končni rezultat bo odvisen od blagovne znamke, polnila in starosti premaza. Razmislite ločeno za vsako komponento, nato pa se bomo odločili, kako to storiti pravilno.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty