sobota, 7 lipca 2018

Vgradnja zaprtih struktur

  Vgradnja zaprtih struktur

Montaža ogradnih struktur (stene, streha)

Zaprta struktura stavb in objektov so gradbene konstrukcije: stene, stropi, strešne kritine in predelne stene, ki omejujejo obseg zgradbe (zgradbe) in ga razdelijo v ločene prostore. Glavni namen zaščite (ograje) prostorov zaradi temperaturnih učinkov, vetra, vlage, hrupa, sevanja, dostopa nepooblaščenih oseb.

10.1. Namestitev, ojačitev in demontaža konstrukcijskih elementov in zaprtih objektov zgradb in objektov

Zahteve za potrdilo o sprejemu za delo na namestitev, armature in demontažo konstruktivnih elementov in varstvo modelov stavb in objektov za gradnjo, obnovo, popravila gradbenih investicij (RAZEN zelo nevarno in tehnično zahtevnih objektov, jedrskih objektov)
  Vgradnja zaprtih struktur

Ograje za toplo stavbo

V zadnjem času se v gradnji tople, montažne zgradbe in objektov široko uporabljajo sendvič plošče. Ta inovativni material ima številne prednosti v primerjavi s tradicionalnimi gradbenimi materiali. Na primer, plošča debeline 10 cm ima enake toplotnoizolacijske lastnosti kot stena s plinastimi silikatnimi bloki debeline 75 cm ali 170 cm debeline opeke; To kaže, da se stroški prevoza gradbenih materialov zmanjšajo, uporaba dvižne opreme pa prihrani veliko denarja. Poleg tega, pod gradnjo sendvič plošče ne zahteva masivni temelj, kot če bi gradili opečne hiše.
  Vgradnja zaprtih struktur

Vgradnja ograjenih prostorov

Lahke obodne strukture v Perm Krajih so našle široko uporabo v civilni in industrijski gradnji, ki se uporabljajo v obliki polnjenja ali obešanja zunanjih sten na stavbnih stavbah iz armiranega betona ali kovinskih konstrukcij. Ogromna uporaba takšnih polnil je posledica izračun za ohranjanje toplotnih virov v zgradbi z uporabo sodobnih materialov za toplotno zaščito, ki se uporabljajo za vzdrževanje notranjih mikroklimatskih pogojev.
  Vgradnja zaprtih struktur

5. VGRADNJA LESNIH KONSTRUKCIJ

5.1. Sprejem lesenih konstrukcij je treba opraviti v skladu z zahtevami iz. 1 in 5. Pri sprejemu lepljenih lesenih konstrukcij je treba upoštevati tudi zahteve GOST 20850-84.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty