wtorek, 3 lipca 2018

Modularno pranje avtomobilov

  Modularno pranje avtomobilov

Dokumenti za pranje avtomobila se hitro obdelajo

Montažne stavbe pod pranje avtomobila niso kapital, kar vam omogoča, da poenostavite postopek odobritve. Za oblikovanje takšnih struktur potrebuje minimalno količino dovoljenj.
  Modularno pranje avtomobilov

Kakšen avto pranje za nakup?

Torej, odločitev je sprejeta - odpremo avtopralnico. Ostanek je še vedno določiti, ker lahko kupite avtopralnico, ki ni primerna za vaše tehnične pogoje in ne ustreza pričakovanjem. Odločitev je treba sprejeti iz naslednjih dejavnikov.
  Modularno pranje avtomobilov

Samopostrežna avtopralnica kot podjetje

Ob upoštevanju skladnosti z osnovnimi zahtevami za lokacijo, tehnično komponento itd., Je obdobje izplačila pomivanja 1-1,5 let, dobičkonosnost - ROM več kot 83%.
  Modularno pranje avtomobilov

Modularno pranje avtomobilov

Kako zgraditi avtopralnico v najkrajšem možnem času? Odgovor na to vprašanje je preprost. Najbolj donosna rešitev bo modularno pranje avtomobilov na ključ, ker je cena takšne gradnje veliko nižja od stroškov gradnje stacionarne zgradbe. Kakšno je njegovo bistvo?
  Modularno pranje avtomobilov

Pranje avtomobilov - gradnja hitro in zanesljivo

Gradnja avtopralnic vključuje celoten sklop gradenj na razvoj svojih projektov in nadaljnjo gradnjo. Poleg tega je takšna gradnja precej draga in zahteva odobritev številnih dovoljenj. Odprta avtopralnica iz kovinskih konstrukcij ali operativna gradnja avtopralnice na ključ je lahko odlična alternativa vsem tem dogodkom.
  Modularno pranje avtomobilov

Frame tehnologija za gradnjo avtopralnic

V sodobni gradbeni praksi so nosilne in zapiralne strukture maksimalno poenotene in olajšane. To pomeni, da morajo biti okvir in stene stavbe sestavljeni iz sklopa posebnih delov, od katerih je vsak skladen z montažnim in funkcionalnim standardom. Vse strukture in strukture se lahko sestavijo iz takega sklopa - ta rešitev zmanjša čas in stroške gradnje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty