sobota, 7 lipca 2018

Gradnja 6-nadstropne stavbe

  Gradnja 6-nadstropne stavbe

Informacije o gradbenem projektu

1. Namen gradbenega projekta:

Projektiranje in gradnja stanovanjske hiše s šestnajstim nadstropjem z vgrajenim maloprodajnim in pisarniškim prostorom.
  Gradnja 6-nadstropne stavbe

Projekt 17-nadstropne stanovanjske stavbe v okrožju Odintsovo moskovske regije, Gorki-10

Projekt 17-nadstropnih stanovanjskih stavb je bil končan v obdobju 2013-2014 na podlagi dodelitve arhitekturno-načrtovalnega načrtovanja, projektnih nalog in rezultatov
  Gradnja 6-nadstropne stavbe

TRGOVANJE. Zemljišče s hišo 18 s. Minsk okrožje, naselje Gorodišche. 10 km...

Možna pogajanja. Prodaja zemljišča s hišo 18,08 arov. Nahaja se v regiji Minsk, mesto Gorodišche. 10 km od Moskve obvoznice. Dobre prometne povezave. Umetni rezervoar v 600 m.

Stanovanjska stavba na ulici. Bauman, 27

V zgodovinskem središču Kaluge, ob vhodu v mesto, se gradi petnadstropna stavba z 20 stanovanj. V kleti se nahajajo nestanovanjski prostori s skupno površino nekaj več kot 400 metrov.
  Gradnja 6-nadstropne stavbe

Fakulteta za biologijo

Prvi študenti biologije in talne fakultete so začeli pouk v novi stavbi septembra 1954. Stavba je bila zgrajena v obliki črke P. Ima 5 nadstropij. Po razdelitvi fakultete v biološko in tla aprila 1973 so poleg glavne stavbe zgradili tudi naslednje objekte za raziskovanje in širitev izobraževalnega procesa: zgradbe umetnih klimatskih laboratorijev (VLF) in eksperimentalne živali (vivarium), toplogredni kompleks in botanični vrt. Fakulteta za znanost o tleh uporablja tudi za VCI, gradnjo talne bolnišnice (ki se nahaja v Botaničnem vrtu), vegetacijskih in poljskih hiš.
  Gradnja 6-nadstropne stavbe

Ali se mora razvijalec dogovoriti in dobiti soglasje najemnikov večstanovanjskih stavb, na dvorišču, v katerem se gradijo garaže, preden se začne gradnja?

Altai Krai dokumenti

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty