czwartek, 5 lipca 2018

Prezračena fasada za kočo

  Prezračena fasada za kočo

Katere so prednostne plošče?

Drugo enako pomembno vprašanje je povezano s takšnimi strukturami - učinkovita uporaba izolacije. Brez njih takšne strukture ne bodo mogle učinkovito izvajati toplotnoizolacijske funkcije.
  Prezračena fasada za kočo

Pregled fasade kuratorske termografske naprave

Pred začetkom dela na izolaciji je potrebno natančno določiti mesto uhajanja toplote. Če želite to narediti, morate prekiniti pregled toplotnega slikanja celotne fasade hiše ali koče.

Materiali za gradnjo in dekoracijo

Ker je gradnja brez dekorja zaboj, jo lahko predstavljata dve možnosti - lesene palice in kovinski profili. Zadnja možnost ni zaželena za hišo, razen če je material za dodelavo strokovni list ali jeklo. To je posledica nastanka kondenzata zaradi temperaturne razlike materialov in vlage za les je vedno destruktivno. Les za zaboje mora izpolnjevati naslednje pogoje:
  Prezračena fasada za kočo

Kakšne napake in kaj bi se zdaj spremenili

Odkar je bila izolirana hiša, je bila nameščena prezračevalna fasada. Torej, da sem ga zdaj preoblikoval in kakšne napake pri namestitvi fasade in izolacije so pokazale triletno delovanje?
  Prezračena fasada za kočo

Prezračene fasade za hišo

Danes se prezračevane fasade v Rusiji uporabljajo predvsem v komercialni in visokogradnji. Mnogi sploh ne vedo, da se ta tehnologija lahko uspešno uporablja za oblikovanje fasade hiše v državi. Oglejmo si, kaj lahko trg spuščenih fasad ponuja privatnim stanovanjem in kako upravičeno je uporaba takšnih sistemov pri gradnji (obnovi) koč.
  Prezračena fasada za kočo

Prezračena fasadna naprava

Takšni fasadni sistemi so precej prilagodljivi, zato jih je enostavno uporabljati na objektih s kompleksno arhitektoniko. Vendar pa je glavna stvar, da ima odvodna fasada veliko prednosti, v primerjavi z alternativno možnostjo obloge.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty