środa, 4 lipca 2018

Monolitna zasebna hiša opeke

  Monolitna zasebna hiša opeke

Kaj naj zgradim državno hišo

Ko načrtujemo gradnjo, postane vprašanje primarni problem: od česa naj zgradimo zasebno hišo? Vrste materialov za gradnjo na sodobnem trgu so precej raznolike.
  Monolitna zasebna hiša opeke

Prihranki pri storitvah

Energetsko učinkoviti domovi so v povprečju 50-70% cenejši za vzdrževanje od tradicionalnih. Kaj vsebuje ta številka? Dobra izolacija zunanjih sten, stropov in streh, odsotnost hladnih mostov, uporaba energetsko varčnih plastičnih oken in vrat, uporaba nizkotemperaturnega ogrevanja, sodobnih dovodnih in izpušnih prezračevalnih sistemov z rekuperacijo toplote.
  Monolitna zasebna hiša opeke

Gradnja monolitne temelje

Temelj za hišo je mogoče zgraditi tudi na monolitni način, medtem ko je ta možnost primerna za tiste hiše, kjer ni načrtovane kleti ali pritličja.
  Monolitna zasebna hiša opeke

Pregledi monolitnih hiš

Vsakdo, ki bo zgradil svojo hišo, skrbno pretehta vse prednosti in slabosti vrste gradnje, na kateri želi ostati. Enako je treba storiti v pripravi na gradnjo hiše na monolitni tehnologiji. V večini primerov so pregledi monolitnih domov pozitivni.
  Monolitna zasebna hiša opeke

Gradnja hiš na monolitnem okvirju

Gradnja zasebnih hišic na podlagi monolitnega okvirja je ena najbolj obetavnih sodobnih gradbenih tehnologij, ki omogoča, da v kratkem času prejmejo zgradbo katere koli arhitekturne oblike in številnih nadstropij.
  Monolitna zasebna hiša opeke

Značilnosti monolitnih opečnih hiš

Kaj je monolitna opečna hiša, skoraj vsi vedo. Načelo njegove konstrukcije je naslednje: če ima hiša več tal, je na plošči ali podstavi izdelan okvir iz armiranega betona. Uporablja se snemljiva vrsta oplate, ki se bo prevažala iz enega nadstropja v drugega. Poleg tega se za gradnjo lahko uporabi fiksno oplaščenje. Talne plošče in stebri, ki prav tako podpirajo, se vlijejo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty