poniedziałek, 2 lipca 2018

Zaključek stanovanjskega kompleksa

  Zaključek stanovanjskega kompleksa

Stanovanjski kompleks "Elk Island"

Stanovanjski kompleks "Elk Island" je bil zgrajen v najbolj zelenem okrožju prestolnice (HLW), na meji narodnega parka z istim imenom, in se nahaja v bližini postajališč VDNKh in Preobraženskogo trga. V novem kompleksu so apartmaji 49 m2.
  Zaključek stanovanjskega kompleksa

"Severna dolina": apartmaji v okrožju Vyborg od razvijalca

Nov stanovanjski kompleks "Severna dolina" v okrožju Vyborg od razvijalca "Glavstroy-SPb" - eden izmed najbolj ambicioznih in ambicioznih projektov na trgu nepremičnin v Sankt Peterburgu. To je razvojno urbano območje s sodobno infrastrukturo: lastnimi vrtci in šolami, rekreacijskimi površinami, parkirišči, novimi cestami in inženirskimi omrežji. Stanovanjski kompleks "Northern Valley" se nahaja v bližini postaje podzemne železnice Parnas in slikovitega Shuvalovskega parka.
  Zaključek stanovanjskega kompleksa

Poslovni apartmaji

Projekt zagotavlja 1-4-sobne apartmaje s prostornimi postavitvami. Tisti, ki želijo kupiti stanovanje poslovnega razreda od razvijalca, ponujajo izbiro enosobnih stanovanj v razponu od 45 do 60 kvadratnih metrov, dvo-sobni apartmaji od 64 do 103 metrov. Površina trosobnih stanovanj se giblje od 91 do 128 kvadratov, štiriposobni apartmaji - od 118 do 124 m2. Tudi v LCD "Five Stars" so edinstveni dvonivojski apartmaji s terasami na zgornjih nadstropjih hiš. Njihova površina je od 113 do 304 kvadratnih metrov. m Cena stanovanj je odvisna od vrste oken, nadstropij in postavitev.
  Zaključek stanovanjskega kompleksa

Izboljšana obdelava. Kopalnica. Številka opcije 2.

Stene. Ploščica je glazirana, sijajna z dekorativnimi elementi v višini in širini prostora. Obloga za ploščice do višine 2,1 m, nad vodo barvo.
  Zaključek stanovanjskega kompleksa

Stanovanjski kompleks "Status" - novo četrtletje z razvito infrastrukturo

Kominternovsky okrožje velja za eno izmed najbolj ugodnih za življenje v glavnem mestu črne zemlje. Vendar pa je ta lokacija le eden od težkih razlogov, da bodite pozorni na stanovanjski kompleks "Status" v Voronežu. Obstaja kar nekaj razlogov, zakaj bi ga bilo treba izbrati v tem velikem četrtletju.
  Zaključek stanovanjskega kompleksa

Odprtost za vlagatelje v nepremičnine

"Triumph Park" - stanovanjski kompleks, katerega konstrukcijo podrobno pokriva razvijalec. Naša spletna stran objavlja gradiva, ki jasno kažejo, kako hitro se gradi stanovanjski kompleks: fotografije, poročila, infografije itd.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty