środa, 4 lipca 2018

Zgib pritrditve vitražnega okna do prekrivanja

  Zgib pritrditve vitražnega okna do prekrivanja

Priprava mesta za namestitev

Pred montažo je potrebna pripravo lokacije za sestavljanje elementov v montažne oznake, kot tudi za izbiro orodij in naprav za izvedbo seznama del.

Kaj je vitraž

Proizvodnja vitražnih oken z uporabo najnaprednejših tehnologij je kompleks del z uporabo prosojnih struktur s polnjenjem. Vitražno zasteklitev iz trdne steklene tkanine vam omogoča, da ustvarite različne oblike in velikosti za široko paleto svojih aplikacij. Poleg tega obstaja edinstvena priložnost, da kreativno uporabite številne načine za oblikovanje lastnega sloga pri oblikovanju arhitekturnih odločitev.
  Zgib pritrditve vitražnega okna do prekrivanja

Arhitekturne in oblikovalske rešitve

Konstruktivna shema zidne stene, medtem ko so v nivoju prvega nadstropja vzdolž osi W ležaja armirani betonski stebri vzdolž osi 7 in 9. Prostorska neprepustnost zagotavljajo zunanje in notranje opečne stene, armirani betonski stebri in vijaki, tla iz trdega diska montažnih armiranobetonskih plošč, povezanih s stenami opeke in med seboj.
  Zgib pritrditve vitražnega okna do prekrivanja

"INTERREGIONAL ALUMINIUM COMPANY 2007 Kazalo Priprava odprtine Namestitev in pritrjevanje okenskih blokov Pritrdilna shema. Fixture pomeni... "

INTERREGIONAL ALUMINIUM COMPANY

  Zgib pritrditve vitražnega okna do prekrivanja

Različice modelov z vgradnjo dodatne osvetlitve

Poseben čar in ekskluzivnost take zasnove sobe z osvetlitvijo, ki lahko igra vlogo glavnega vira osvetlitve in dekorativnega elementa. Praktično najpogostejša možnost v tem trenutku je uporaba LED žarnice, ki jo zaznamujejo zanesljivost, ekonomičnost, varnost in posebna spektakularnost, ko se oblikuje prostorski načrt. Ta vrsta razsvetljave je kot nalašč za mavčne plošče na dveh ravneh, s katerimi je enostavno eksperimentirati z ustvarjanjem različnih vzorcev in odtenkov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty