niedziela, 1 lipca 2018

Namestitev okenskih pobočij

  Namestitev okenskih pobočij

Namestitev pobočij iz plastike

Montaža plastičnih pobočij se razlikuje predvsem po priljubljenosti, saj je uporaba plošč PVC zelo priljubljena. Z njihovo pomočjo je postalo mogoče ustvariti izvirne notranje rešitve. Poleg tega so plastične pobočja zelo enostavna za namestitev in nato uporabo. In ker profil PVC, oziroma njegov material, ustreza materialu steklene enote, ko se temperatura pade, profil in steklena enota enakomerno naraščata, na naklonih ni pretirane napetosti. Okrasitev pobočij z lastnimi rokami v tem primeru tudi ni potrebna: vse je že pripravljeno, zato plošče ne potrebujejo slikanja in dodatne obdelave, odstranjevanje prahu in umazanosti iz njih pa je precej preprosta vlažna krpa. Vgradnja pobočij traja približno dve uri:
  Namestitev okenskih pobočij

Možnost 1: namestite z začetnim profilom

Da bi pobočja plastičnih oken na ta način, morate materialov: plastične plošče ali sendvič plošče, iz umetne mase začetne U-profil Pomnilniki (ali F-profila namesto njih), lesene letvice, gradbena lepila, silikona tesnilnih mas.

Načini namestitve naklonov na okna

  1. Mavčne površine okenske odprtine. V tem primeru delo ne bo povzročalo nobenih težav: vsakdo ve, kako pripraviti ometno malto in ga uporabiti na steni. Druga stvar je, da vsi ne znajo ometati, vendar pa, če uporabljate malo dela in skrbnosti, ni težko narediti pobočij na oknih.
  2. Montaža plastičnih pobočij.
  3. Namestitev pobočij mavčnih plošč.

Namestimo mavrična pobočja

  Namestitev okenskih pobočij

Seznam del pripravljalne narave

Merjenje, namestitev in nastavitev plastičnih oken izvajajo specializirane ekipe, kar je ključ do pravilnega izvajanja vseh tehnoloških ukrepov in daje stranki pravico do garancijskega servisa. Toda takšne postopke kot namestitev pobočij iz plastičnih oken lahko po želji izvedemo sami.
  Namestitev okenskih pobočij

Photo report 2: vgradimo plastične pobočje z začetnim profilom

Namestitev plastičnih pobočij in te tehnologije se začne s pripravo okenskega odpiranja. Izrežemo točno peno, odstranimo vse, kar se ne drži dobro, strgamo prah, po potrebi skozi odprtino s primerjalnim sredstvom, ki izboljša oprijem.
  Namestitev okenskih pobočij

Montaža plastičnih pobočij z lastnimi rokami

Kot vsa gradbena dela se namestitev plastičnih pobočij začne s predhodno pripravo, med katero se nabavljajo materiali in orodja, potrebna za delo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty