sobota, 7 lipca 2018

Kako postaviti strop za slikanje

  Kako postaviti strop za slikanje

Priprava in čiščenje stropa

Če so stropne plošče nameščene ravno, je dovolj, da odstranite ostanke ozadja, lepila in / ali odtisa s stropa. Za odstranjevanje beline ali ozadja je treba stropno površino navlažiti z vodo s pomočjo gobice. Takoj, ko je odstranljiv sloj beline ali ozadja namočen, ga je mogoče enostavno odstraniti z lopatico. Ne potrebuje več navlažiti večjih površin, ker se lahko hitro posušijo. To je najbolje storiti korak za korakom, omočiti in čiščenje majhnih področij pretoka, na primer, meter za meter.
  Kako postaviti strop za slikanje

Odstranite stari pokrov

Delo s kiti se začne šele po tem, ko je stari premaz popolnoma odstranjen. Ni važno, če gre za plast barve ali preprosto pobesnelo, strop je treba očistiti na tleh. Najlažji način je, da odstranite belo pečico: površina stropa je navlaženo z vodo in daje premazu dobro nasičen z vlago. Petnajst minut kasneje lahko zlahka odstranite belino z lopatico, rahlo pritrdite ohlapne kose. Vse majhne koščke, ki ostanejo na površini, se operejo s krpo.
  Kako postaviti strop za slikanje

Predhodna priprava zgornje meje

Strop, ki ga morate izmeriti s kitom, je lahko drugačen. Če je stanovanje, v katerem se izvede popravilo, "vlažno", potem je lahko betonska tla, omet ali gradnja suhih zidov. To površino lahko napolnite in nato kiti. V že stanovanjskem stanovanju je situacija bolj zapletena: tu se morate najprej znebiti prejšnjih plasti dekoracije, temeljito očistiti barve ali ozadje in poskušati čim bolj povečati.
  Kako postaviti strop za slikanje

Priprava na delo ↑

Mojstri pravijo, da so zidovi veliko lažji. Razumljivo je, kajti med delom z zgornjo mejo roke, ki se dvignijo navzgor, se utrudijo, vrat pa postane opečen. Toda kiti stropa je narejen po istem principu kot kiti sten.
  Kako postaviti strop za slikanje

Začnite s pripravami za uspešno zaključitev ↑

Potrebno je temeljito očistiti delovno površino stropa od pilinga končnega materiala in bele pege. Z lopatico morate odstraniti sloj starega kita, lahko uporabite tudi majhen kladiv, odlepite odvečne plasti z lahkotnimi in čednimi udarci.
  Kako postaviti strop za slikanje

Začetek

Zdaj bomo razmislili, kako kiti za barvanje stropa mavčne plošče, ker se ta material vedno bolj uporablja pri popravilu za površino. Najprej se prepričajte, da so listi čisti in na njih ni nobenega prahu, ki bi lahko med namestitvijo letela. Po tem se bomo ukvarjali s šivi: na njih se nanese tanek sloj iz mavca, v njej se pritrdi ojačevalni trak serpyanka (tako da je šiv v sredini), nato pa zmes ponovno nanesemo. Po sušenju se šivi brizgajo s grobim brusnim papirjem.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty