czwartek, 5 lipca 2018

Porazdelitev in strešna kritina

Faze dela

Umetniki Yudu vedo, kako hitro in zanesljivo zgraditi novo opečno steno v stanovanju. Za polaganje opečnih mojstrov uporabite najboljše zidne materiale. Strokovnjaki za popravilo, ki jih boste našli s pomočjo storitve, bodo pomagali pri izbiri obrnjene opeke za zidanje razdelka in njegovo dostavo na predmet.
  Porazdelitev in strešna kritina

Okrepitev sten pene blokov.

Čeprav okrepitev in povečuje stroške polaganja blokov, vendar je potrebna stopnja gradnje, ki omogoča povečanje trdnosti in stabilnosti stene. Pri uporabi cementne peskane malte se ojačevalna mreža položi neposredno v šive vsake tri do štiri vrste blokov. Če lepilo igra vlogo povezovalnega elementa, se armatura položi v utore, ki so predrezani v blokih, ki se vlijejo z lepilno zmesjo.
  Porazdelitev in strešna kritina

Opečni zidaki

Lastniki lokacij, ki želijo zgraditi hišo "za vedno", vedno raje časovno preizkušene opeke. Ta material ne odlikuje le visoka raven ekološke čistosti in moči. Zidarska opeka vam omogoča, da ustvarite dobesedno monolitno strukturo, katere življenje se pogosto izračuna že stoletja.
  Porazdelitev in strešna kritina

Izračun stroškov stene

Ko položite opeko, je treba pojasniti stroške dela, najprej morate določiti površino stavbe, torej arhitekturno zasnovo mora biti na voljo.

Izdelava ritnih spojev

Zanesljivost notranjih pregrad je v veliki meri odvisna od kakovosti njihove priklopa z nosilnimi zidovi. Pri gradnji gradbenih betonskih blokov so lahko notranje stene nameščene istočasno z zunanjimi: zidni bloki predelnih sten so vključeni v razporejeni vzorec pri polaganju nosilne stene. Če je pregrada nameščena v gotovih prostorih, ne glede na material sten, se za skupek blokov z nosilnimi strukturami uporablja pritrdilna sponka - sidrne plošče T ali plošče.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty