czwartek, 5 lipca 2018

Demontaža kopalnih glav

Priprava kupa. Rezanje pilotov. Odstranjevanje pilotov

Rezanje pokrovčka je vedno težko in zapleteno. Zahvaljujoč moderni posebni hidravlični opremi za rezanje pilotov, imamo priložnost, da bistveno povečamo hitrost dela. Ta metoda odpravlja potrebo po privabljanju velikega števila delavcev, strojev in mehanizmov za visoko kakovostno pripravo kupa za nadaljnje delovanje.

Odstranjevanje pilotov z uporabo posebne opreme

Razstavljamo podpore v celoti v skladu s tehnologijo, ki vam omogoča, da natančno odstranite kupe za nadaljnje delovanje. S pomočjo posebne opreme ohranjamo celovitost nosilnih elementov, cevi in ​​propelerjev ter prenesemo iztiskane nosilce na novo gradbišče. Odvisno od vrste dela, ki ga uporabljamo:
  Demontaža kopalnih glav

POGLAVJE 1. OJAČENI BETONSKI votli okrogli piloti in školjke

Norme tega poglavja so sestavljene za posamezne procese, ki so del kompleksa del na potopitvi votlih okroglih pilotov in školjk v različnih proizvodnih pogojih.
  Demontaža kopalnih glav

Prodaja vrtalnih orodij

Svornjak / kontinuirani auger / Kovshebur / bušilica / bušilica / cevi / Kovshebur / bušilice / dleto / grapple / Kelly palice / oprema za livenje betona
  Demontaža kopalnih glav

Rušenje stavb in objektov, odstranjevanje ruševin, rušenje betonskih konstrukcij, rušenje hiš, umazanije, odstranjevanje smeti, rušenje hiš v Rostovu na Donu, odstranjevanje drobirja, rušitvena hiša

Demontaža fundacije v Sankt Peterburgu.

Pred izgradnjo stavbe je potrebno, da se površina popolnoma očisti. To pogosto zahteva odstranitev temeljev. Tehnologija je odvisna od vrste gradnje. Torej, na primer, razstavljanje opečne temelje ali kamnitih temeljev je relativno hitro in preprosto vadbo. Opečne strukture je mogoče razstaviti z uporabo takšnih orodij, ki jih vsi poznavamo kot: žerjav in kladivo za sanke. Podobno se ukvarjamo le s stolpičnimi strukturami. Na njih se postavljajo lahki, majhni predmeti, zato so običajno takšni temelji iz lesa. V skladu s tem za njihovo uničenje ne bodo potrebna posebna orodja in veliki stroški dela in časa.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty