poniedziałek, 2 lipca 2018

Kovralin

  Kovralin

Preproga kot oblikovalski element

Preproge so tla s kupom. Razlikujejo se po velikosti, kakovosti tkanin in dolgih dremah. Tudi ti premazi dobro delajo z absorpcijo zvoka.

Preproga z dostavo

Ob temeljitem obravnavanju značilnosti preproge in po izbiri lahko naročite neposredno na spletni strani OBI. Upoštevajte, da so stroški preproge merjeni v kvadratnih metrih, širina platna pa je tudi pomembna značilnost.
  Kovralin

Kje so pogosteje položili preprogo?

Mehka prevleka v domovih se pogosto uporablja ne le za estetske namene, temveč tudi za ohranjanje toplote v prostoru. Najpogosteje je gospodinjska preproga tla v spalnici, dnevna soba, vrtec in hodnik, kjer je pomembno vzdrževati temperaturo in ustvariti toplo prevleko, na kateri bo lepo hoditi brez čevljev. Komercialne talne obloge v banketih hotelih, poslovnih centrih, nakupovalnih središčih in drugih javnih ustanovah. Tudi ta vrsta materiala se lahko uporablja za dokončanje stopnic: preproga ne bo le okrasila stopnice marmorja, temveč tudi jih naredi nedrseče.

Vrste

Če ste odločeni videti preprogo na tleh, jo lahko kupite v več vrstah. Ena od glavnih razlik je dolžina kupa, po tem parametru je premaz razdeljen na naslednje kategorije:
  Kovralin

Preproga - kako izbrati in kje kupiti preprogo

Preproga, vrste preprog, kako izbrati in kje kupiti preprogo

Naša paleta vključuje različne vrste preprog. Razlikujejo se po namenu, proizvodni tehnologiji, ravni udobja, debelini, stopnji odpornosti proti obrabi itd.
  Kovralin

Preproga talne obloge

Takšen talni oblog kot preproga lahko zadovolji vsak okus. Tu lahko najdete čudovito klasično preprogo, ki je od stene do stene, preprosta, zlahka združena odtenka, različne barve, v sodobnem slogu... Bogate barve, odtenki in oblike vam omogočajo, da izberete odlično preprogo, ki ustreza vašim estetskim zahtevam.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty