piątek, 6 lipca 2018

Kako namestiti otlivo na okna

  Kako namestiti otlivo na okna

Namestitev okenskih oken

Prvič, ustrezno nameščeni zunanji odrezek mora zagotoviti, da voda ne pride na površino stene. Drugič, ta voda mora izprazniti. In končno, morajo biti varno pritrjeni, to pomeni, da med sunki vetra ne sme biti hrupa, zvok deževnih kapljic pa mora biti zgoščen do maksimuma.
  Kako namestiti otlivo na okna

Kako oblikovati plastično okno, ki izliva iz profila

Večina kovinskih oteklin. Bistvo njihove namestitve je zmanjšano na dejstvo, da je vzorec oblikovan v velikosti, njegove bočne stranice pa so upognjene navzgor, da bi na teh mestih zgostile tesnilne sklepe in dalo celotni strukturi določene dekorativne lastnosti.
  Kako namestiti otlivo na okna

Tehnologija namestitve

Takoj bodite pozorni na prisotnost posebnega upogiba pri nizki plitvi, skozi katero bo pritrjen na plastični profil, in izberite optimalno širino zunanjega praga. Šteje se, da mora biti štrleč po stenah fasadne stene 40-60 mm, njegova namestitev pa mora biti izvedena tako, da je kot naklona do ulice 10-20 stopinj za dober pretok vode.
  Kako namestiti otlivo na okna

Vgradnja ulitkov na plastične okenske konstrukcije

Vgradnja refluksa zahteva, da izdelek ustreza načrtu PVC okna. Obrezovanje mora biti zagotovljeno z visoko kakovostjo, z uporabo posebnih vijakov in zakovic.
  Kako namestiti otlivo na okna

Funkcije namestitve

Če bi plima morala biti nameščena na plastičnih ali lesenih oknih, je treba posebno pozornost posvetiti obrezovanju izdelka. To je treba storiti tako, da robovi gredo na pobočjih odprtine, ki se nahajajo na straneh. Najmanjša nastavitev mora biti enaka 1 cm. Za ta rob se morate nekoliko upogniti. To bo preprečilo nagibanje pobočij. Namakane okenske proge bodo kmalu propale, pozimi pa se bodo zamrznile, kar bo povzročilo kondenzacijo stekla.
  Kako namestiti otlivo na okna

Kaj nastavite okno za ebb

Kakšna je namestitev slabe plime na plastičnih oknih? Podaljšati življenjsko dobo novih oken. Vlažnost v obliki dežja ali snega po padcu na okno poteka navzdol naravnost v slabo plimovanje, od tam bi morala iti na tla in ne ostane zamegliti površine okenske police. Površina oboda je nagnjena, da bi ohranili stene stavbe.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty