czwartek, 5 lipca 2018

Montaža granita na fasadi

  Montaža granita na fasadi

Priprava sten za obloge iz granita

Tehnologija montaže fasade granita zahteva popolnoma ravne stene. Nerazumno je, da poskušamo izravnati steno z uporabo večje debeline lepilne rešitve. To bo pripeljalo do povečane porabe dragih lepil in časa do polaganja ploščic. Poleg tega je takšna pot polna dejstva, da bo ploščica še vedno položena neenakomerno.
  Montaža granita na fasadi

Delovanje granitne fasade

Kot je omenjeno zgoraj, je granit močno moč. Če je bila izvedba izvedena v skladu z vsemi zahtevami GOST, je popravilo fasade granita malo verjetno potrebno.
  Montaža granita na fasadi

Malo lepot

Na koncu bi vam rad povedal o tako zanimivem zaključnem materialu, kot je porcelanska lončnica. To je umetni kamen, ki v svojih lastnostih in značilnostih celo nekoliko presega naravne materiale, vključno z granitom. To dosežemo s tehnologijo proizvodnje: uporabimo visokotemperaturno žganje surove mase pod tlakom.

Namestitev porcelana ploščice na fasado hiše

Tehnologija vgradnje fasade porcelanskega lonca je podobna tehnologiji namestitve z drugimi vrstami oblog. Stena fasade mora biti najprej posušena in ravna, saj bi bila ploščica bolje postavljena na takšno površino.
  Montaža granita na fasadi

Samosložitev porcelanastih ploščic na stopnicah

Soočanje s porcelanskimi lončnicami se začne s pripravljalnim delom - čiščenjem iz umazanije, odstranjevanjem razpok in izravnavanjem. Prav tako je priporočljivo, da na podlago nanesete premazni premaz z valjčkom ali čopičem, kar bo izboljšalo kakovost oprijema porcelanskega lončenja na površino stopnic. Napake se zatesnijo s cementno malto z dodatkom tekočega stekla in epoksi lepila.
  Montaža granita na fasadi

Materiali in orodja za lastne roke

  1. Mounts.
  2. Glavni vertikalni profil.
  3. Vodoravni profil.
  4. Sidrni elementi.
  5. Izolacija.
  6. Hidroizolacija.
  7. Posebna vetrovna membrana, ki ščiti konstrukcijo naprave.
  8. Klyammery.
  9. Tesnilo za paronit.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty