poniedziałek, 2 lipca 2018

Debelina nosilnih sten v opečni hiši

  Debelina nosilnih sten v opečni hiši

Standardna debelina opeke

Ne glede na vrsto opeke se uporablja za gradnjo struktur, za določitev debeline stene je precej preprosta. V skladu z uveljavljenimi standardi mora biti ta parameter večkratnik polovice dolžine, tj. 12 cm
  Debelina nosilnih sten v opečni hiši

Načini povečanja toplotnega inženirstva in izolacije opečnih zgradb

• Povečana debelina opečne stene, polaganje podpornih struktur "v dveh opekah". Standardne dimenzije elementov omogočajo strukture z debelino 51 cm, ob upoštevanju debeline šiva. • Gradnja opečnih zidov z notranjo zračno blazino. To je ime za tehnologijo dobrega polaganja, ki je sestavljena iz dveh sten v eni opeki in praznega prostora med njimi. Polnjena je v procesu steniranja z ekspandirano gline, organske izolacije, polistirenske pene, žlindre, lahkih betonskih mešanic. Zaradi prisotnosti votline se teža strukture zmanjša in izolacija se poveča.

Debelina nosilne stene in predelnih sten

Silikat se pogosto uporablja za zidne nosilne stene in predelne stene, ker je v zvočno izoliranih značilnostih veliko boljša od keramične rdeče barve.
  Debelina nosilnih sten v opečni hiši

Opečne stene in njihova najmanjša debelina

Na gradbenem trgu ni univerzalnih materialov, ki izpolnjujejo vse zahteve na katerem koli področju. Za določene pogoje je primerna določena debelina stene. Tipične velikosti najpogostejših vrst opek so 250 * 120 * 65 mm, so standardne.
  Debelina nosilnih sten v opečni hiši

Debelina opečne stene: kaj je odvisno od tega koncepta

Če pravite, da je veliko odvisno od debeline sten v opečni hiši, to ne pomeni ničesar - dobesedno je vse odvisno od debeline sten v takih hišah. Zlasti vse značilnosti stavbe, ki tako cenijo sodobnega človeka in ki ustvarjajo udobje v hiši.
  Debelina nosilnih sten v opečni hiši

Kako izračunati debelino opečne stene?

Izračun debeline stene opeke je potreben za vsako stavbo. Namen izračuna je ustvariti najbolj trpežne in udobne za življenje stavbe. Obstaja posebna formula za izračun debeline zidov iz opeke.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty