czwartek, 5 lipca 2018

Soočanje s fasado koče

Prednji dekorativni omet za fasado hiše

Ta glavna vrsta obloge fasad hiš in se šteje za eno najstarejših. Sumerci so svoje hiše omakali tudi z gline, nato pa jih pobarali z okrom.
  Soočanje s fasado koče

Lepe fasade hiš - fotografija fasadnih panelov

Ali, kot se imenujejo, tiru. Sprva je bila stransko tirna lesena deska, pritrjena na stene, tako da je vsaka gornja plast obesila na dno in vodo zlahka zavrtela. Danes je stranišče pridobilo širši pomen med ljudmi - tako je dekoracija fasade zasebne hiše postala znana kot lesena, kovinska ali vinilna plošča. Nato si oglejmo značilnosti vsake od teh sort s primeri.
  Soočanje s fasado koče

Klinker in polimerne ploščice iz peščenjaka

Če je ometana fasada postala dolgočasno, jo je mogoče obnoviti s klinker ploščicami. Izdelan je iz visokokakovostne gline z ekstrudiranjem. V velikosti je ta material primerljiv z žlico na strani opeke in ga zato posnema popolnoma. Opečne ploščice je značilna velika obstojnost in nizka absorpcija vode. Popolnoma ščiti fasade vikend od mehaničnih in naravnih vplivov.
  Soočanje s fasado koče

Vrste sodobnih materialov za zunanje obloge

Za izvedbo profesionalne rekonstrukcije fasad sodobni gradbeni trg ponuja veliko različnih tehnologij in materialov. Z njihovo pomočjo ne samo ustvarjate različne stilske rešitve za oblikovanje, temveč tudi kakovostno izboljšate večino osnovnih operativnih lastnosti vašega doma. Visokokakovosten fasadni material bo ustvaril visoko kakovostno površino, ki bo v daljšem časovnem obdobju odlično prenašala potrebne barve in teksturo. Takšen zaključek mora izboljšati naslednje lastnosti doma:
  Soočanje s fasado koče

Fasadna tehnologija

Tehnologija "mokra fasada"

" Mokra " fasada se imenuje, ker se ob mešanju gradbenih materialov z vodo oblikuje plast ometa. Fasada hiše se obdeluje z mešanicami ometa, ki se uporabljajo za ojačitvene naprave v obliki rešetke ali skodle.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty