sobota, 7 lipca 2018

Lepilo za dekoracijo fasade

Izdelava dekorativnih elementov fasade polistirenske pene

Ta tehnologija se že nekaj časa uporablja. Začelo se je pred približno 50 leti v Severni Ameriki, od koder se je širilo po vsem svetu.

Priprava površine

Površino zunanjih sten (osnove), na kateri je pritrjen arhitekturni element iz polistirenske pene, je treba očistiti iz malte, izsuševanja, plesni in drugih kontaminantov. Zaželeno je to delo opraviti mehanično, po potrebi z uporabo posebnih orodij. Gradbeno osnovo mora biti suha in zaščitena pred vlago. Z odstopanjem od ravnine, ki je večja od 1 cm na površini 1 m2, se osnova poravna z ustrezno malto.

Lepilo za vašo fasado pri segrevanju z mineralno volno

Ker se večina regij nahaja v podnebnih razmerah, ki zahtevajo segrevanje hiš, je fasadno lepilo za mineralno volno, fiksiranje mineralne volne, še posebej zahtevano.
  Lepilo za dekoracijo fasade

Montaža notranje in fasadne dekoracije

Namestitev štukature

Gostota poliuretanskega štukature je blizu drevesa iglavcev, tako da lahko vsak izkušeni lesar. Poliuretan je mogoče rezati z žaginim listom, brušenje. Tako pri montaži poliuretanskega štukata običajno ni težav pri nameščanju ulitih izdelkov v določene dimenzije.

Tehnologija montiranja in ključne funkcije

Namestitev fasadnega dekorja iz polistirenske pene je dokaj enostaven proces, ki ne zahteva posebnih konstrukcijskih sposobnosti in vključenosti drage posebne opreme.
  Lepilo za dekoracijo fasade

Faze vgradnje fasadne dekoracije pene

Priprava površine

V tej fazi je treba posebno pozornost nameniti skrbnemu in skrbnemu izvajanju celotnega dela. To bo ključ za pritrditev moči in podaljšanje življenjske dobe dekorativnih elementov fasade. Pripravljena stenska površina za vgradnjo dekorativnega dela mora biti čista, izravnana in suha.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty