wtorek, 3 lipca 2018

Gradnja strehe zasebne hiše

  Gradnja strehe zasebne hiše

Sheme strešnih sistemov strehe zasebne hiše

Obstaja več konceptov trnov sistemov. Pri zasebni stanovanjski gradnji se običajno uporabljajo dve osnovni diagrami trnovega sistema - z visečimi splavarji in z laminiranimi špirovci.
  Gradnja strehe zasebne hiše

Načela gradnje strešne konstrukcije

Do-it-yourself gradnja strehe ponavadi vključuje izvajanje sorazmerno preprostih projektov: enostopenjske strehe, dvostopenjske preproste in zdrobljene. Zapletenost gradnje hipped roof strehe ali polupolmovyh strehe (danščina, nizozemščina) v prvi vrsti je treba narediti zapletene izračune in najbolj natančno označevanje. Poleg tega je treba vgradnjo diagonalnih špirovcev krovne strehe izvajati brezhibno, ker v nasprotnem primeru strešna konstrukcija ne more vzdržiti obratovalnih obremenitev. Izjemno profesionalen pristop zahteva izracun in namestitev vec streh, streh s kompleksnimi arhitekturnimi oblikami.
  Gradnja strehe zasebne hiše

Steklene strehe za zasebne hiše

Veliko lastnikov državnih hiš sanja, da uživajo v pogledu na zvezdno nebo. Projekti streh zasebnih hiš lahko štejejo kot delno zasteklitev in razporeditev prozorne kupole. Steklena streha je nameščena na terasi, balkonih, verandi.
  Gradnja strehe zasebne hiše

DIY rafter strešni sistem

Najpomembnejši del priprave je izbira dizajna vratnih streh. Moč okvirja določa ne le odpornost na težo snega in tlaka vetra, temveč vpliva tudi na obstojnost strešnih materialov.
  Gradnja strehe zasebne hiše

Strehe so odvisne od konstrukcijskih značilnosti

Torej, če govorimo na splošno, so vse strehe strukturno razdeljene na ravne in ravne glede na njihove značilnosti. Tisti in drugi imajo številne prednosti in slabosti.
  Gradnja strehe zasebne hiše

Nagnjene strehe ↑

Uradno, štrleče strehe štejejo z nagibom več kot 12 °. Njihova raznolikost je ogromna in omejena le s fantazijo. Seveda je bolj kompleksna oblika strehe zasebnih hiš, dražji so. Na podlagi prakse zasebne stanovanjske gradnje so bile oblikovane glavne vrste streh nizkogradnje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty