sobota, 7 lipca 2018

Naprava strehe keramičnih ploščic

  Naprava strehe keramičnih ploščic

Polaganje keramičnih ploščic naredite sami

Polaganje keramičnih ploščic z lastnimi rokami je teoretično mogoče, vendar brez izkušenj je skoraj problematično. Upoštevati je treba, da se delo izvaja na višini, ki je varna in povečuje njihovo zapletenost.
  Naprava strehe keramičnih ploščic

Prednosti, pomanjkljivosti in pravila namestitve keramičnih ploščic

Streha ploščic (keramika) je trpežna, trpežna, požarna odpornost in prijaznost do okolja. Je varčen, ker se popravilo zmanjša na preprosto zamenjavo posameznih poškodovanih ali padelih ploščic, kar je zelo redko. Streha, prekrita s takšnim materialom, izgleda zelo impresivno, še posebej mansarda.
  Naprava strehe keramičnih ploščic

Značilnosti trnovega sistema

Skobeljni sistem pod streho keramičnih plošč ima specifičnost zaradi teže strešnega materiala. Naravna ploščica je desetkrat težja od kovinske ploščice, obremenitev na kvadratni meter strehe pa znaša približno petdeset kilogramov.
  Naprava strehe keramičnih ploščic

Cena namestitve strehe keramičnih ploščic

Nekaj ​​stvari lahko tako vznemirijo vzdušje romantične Evrope z udobnimi ulicami in nepozabnimi kraji, kot so naravna lončena streha. Lepota in obstojnost sta glavna značilnost takega premaza.
  Naprava strehe keramičnih ploščic

Montaža keramičnih ploščic, strešne kritine, cena naprave v projektu OOO

Prvič se je v Asiriji začela proizvajati ploščice. To je eden najbolj zanesljivih in tradicionalnih premazov za stavbe. Med gradnjo hišic je opazno še posebej veliko povpraševanje po keramičnih ploščicah. Kljub temu, da je cena takšnega strešnega materiala relativno visoka, povpraševanje po tem okolju prijaznem materialu z dolgo življenjsko dobo narašča.
  Naprava strehe keramičnih ploščic

Dejavniki, ki jih je treba upoštevati pred polaganjem

Začnimo torej. Kljub številnim prednostim pa ima naravna plošča precej težo in povečano krhkost, zato zahteva posebno pozornost pri načrtovanju in namestitvi:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty