niedziela, 21 stycznia 2018

Cena strešne konstrukcije

  Cena strešne konstrukcije

Faze vgradnje strešne ključavnice na primeru mehke ploščice

Mehka streha je vrsta strehe, ustvarjene s pomočjo posebnih tehnologij, ki jo sestavljajo bitumenske zlitine na osnovi steklenih vlaken. Mehka streha je neverjetno priljubljena zaradi svoje lahkosti, trajnosti in nizkih stroškov, ostaja pa zanesljiva in trajna.
  Cena strešne konstrukcije

Cena dodatnih materialov

Toda nakup materiala se ne ustavi, saj je to le začetek. Strešne kritine brez dodatnih materialov ne bodo postavljene. Zato je pomembno takoj ugotoviti, kaj je treba kupiti dodatno:
  Cena strešne konstrukcije

Cene strešnih kritin, stroški namestitve strehe.

Spodnja tabela prikazuje predvidene cene za strešna dela v sezoni 2016 - 2017. Stroški strešne kritine bodo odvisni od številnih dejavnikov: površine strehe in višine hiše, vrste strešne kritine, kompleksnosti strešne konstrukcije in konfiguracije strehe, oddaljenosti gradbenega objekta, možnosti in življenjskih pogojev rokovske ekipe na objektu ter drugih pogojev in podrobnosti.
  Cena strešne konstrukcije

Stroški strehe

Zlato pravilo arhitektov pravi: "Lahko shranite samo na temelju in strehi." Zato pri izbiri gradiva in gradbenih posadk stroške strehe ne bi smeli biti odločilni dejavnik. V igri je vaša varnost in vzdržljivost celotne hiše.

Krovska strešna plošča s strokovnimi listi: stroški namestitve v hiši

Kovinska profilirana pločevina je izdelana iz jeklene pločevine, debeline od 0,45 do 1,2 mm. Za vgradnjo streh posameznih stanovanjskih stavb se najpogosteje uporablja profilirano tla debeline 0,5 mm.
  Cena strešne konstrukcije

Značilnosti sodelovanja z izvajalci Yuda

Zasebni trgovci, registrirani na YouDo, bodo lahko hitro in učinkovito zgradili streho od nič na novi leseni hiši, bloku ali industrijski zgradbi. Imajo vso potrebno opremo za:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty