środa, 24 stycznia 2018

Gradnja naselja

Kako začeti graditi kočo vasi

Po mnenju številnih strokovnjakov v poslovnem načrtu za gradnjo koče poravnave je treba vključiti več glavnih točk.
  Gradnja naselja

Faze oblikovanja poslovnega načrta

Poslovni načrt za izgradnjo kočijske skupnosti je sestavljen v skladu s splošnimi pravili, vendar ima tudi nekaj odtenkov, saj sama gradnja hiše ima nekaj posebnosti. Torej, pri pripravi poslovnega načrta, morate upoštevati take podrobnosti.
  Gradnja naselja

"Visoka obala" - visoka raven

"Vysokiy Bereg" je naselje v moskovski regiji na "visoki vodi", ki se nahaja na najbolj priljubljeni in prestižni avtocesti - 55 km od Moskve obvoznice v New Riga. Navodila za vožnjo do vasi se lahko naučite v ustreznem delu naše spletne strani. To jasno kaže na udobje lokacije vasi.
  Gradnja naselja

Počitniška hiša "New Keys"

Sodobna koča vasi "New Keys" se nahaja 15 kilometrov od Čeljabinsk v smeri vasi Kremenkul (obvoznica v Yekaterinburg). Tukaj lahko kupite zemljišče za gradnjo stanovanjske hiše - tako za življenje vse leto, in sezonsko možnost.
  Gradnja naselja

Gradnja koče naselje "Snegiri", prenesena na drugega izvajalca

Kočevsko naselje, imenovano Snegiri, katerega gradnja je začela že pred kratkim, je bila ponovno prodana novemu razvijalcu. Od decembra letos je bil ta projekt v lasti Closed Joint Stock Company Avtomir. To je ta organizacija in se bo ukvarjala z gradnjo kočo mesto v predmestju sibirskega mesta Tomsk.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty