poniedziałek, 22 stycznia 2018

Naprava monolitne osnove

  Naprava monolitne osnove

Kako narediti in uporabiti opaž

Po zaključku dela pripravljalne faze se prične gradnja opažev za ploščo monolitne podlage. Tako, da se beton, ko se vlije, ne pušča betonskega mleka, za cementno mešanico pripravimo plast iz polietilenske folije.
  Naprava monolitne osnove

Tehnologija naprave trdne (plošče) temeljev

Trdna (ploščna) podlaga je trdna plošča armiranega betona, ki se nahaja na območju celotne stavbe. Zanj je značilna povečana nosilnost in se dobro odziva na premikanje tal, ki se dejansko giblje skupaj s tlemi. Prav tako povečuje odpornost hiše na stres, kar se bo verjetno zgodilo, ko se bo zemlja umirila ali nihala.
  Naprava monolitne osnove

Monolitna podlaga - priprava na gradnjo ↑

Za samo-gradnjo monolitne podlage, morate skrbeti pred razpoložljivostjo orodja in ustrezne gradbene opreme. Potrebovali boste:
  Naprava monolitne osnove

Shema gradnje monolitnih temeljev

Delo na izgradnji monolitne temelje prihodnjega doma se začne z označevanjem teodolita obrisa na površini zemlje. Potem se s pomočjo bagra izkoplje izkopavanje, ki se kasneje pripravi in ​​pripravi pesek. Bolje je, da to stopnjo nadzira izkušen specialist, saj če kopaš ali nehote še dodatno zemljo, bo treba razviti ročno, kar lahko poveča stroške za dodatnih tisoč dolarjev.
  Naprava monolitne osnove

Orodja za osnove

Na žalost, tako kot katera koli druga, je začelo podjetje zahtevalo precejšnje naložbe. Stroški te fundacije bodo še posebej visoki. Rezultati trdega dela za dolgo časa bodo vidni in ponos na tako močan, trajni projekt vas bo preprosto absorbiral. Ta vrsta fundacije ves čas zaobide korak njenih tekmecev.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty