niedziela, 21 stycznia 2018

Betoniranje skladb

  Betoniranje skladb

Faza 1. Kopanje jarka

Globina rova ​​mora zadostovati za temelj in plast betona, široka pa približno 20 cm od širine končne vrtne poti. Previdno potisnite dno rova.
  Betoniranje skladb

Priprava za glavna dela

Kopanje velikega dela tal - delo je dolgotrajen in dolgotrajen, tehnologija pa vključuje tak proces in verjetno ne bo brez nje.
  Betoniranje skladb

Priprava podlage pod konkretno pot

Priprava konkretne ture se začne s postavitvijo. Pegli se gredo v tla vzdolž oboda, in z njimi je pritrjena vrv. Razdalja med kolesi je odvisna od krivine koloteka: bolj strma in bolj številčna, manjša je stopnja kljuke.
  Betoniranje skladb

Posebnosti betoniranja pločnikov

Registracija lokalnega območja zahteva tudi poseben pristop in dosledno upoštevanje vseh faz. Postopek betoniranja pločnikov se malo razlikuje od betoniranja vrtne poti, vendar bodo izračunane obremenitve na taki površini precej višje. Pešci ali kolesarji jo bodo vozili. Zato mora biti sloj betona 1,5 ali 2-krat bolj debel.
  Betoniranje skladb

Betoniranje skladb in platform za avto

Kako izbrati in položiti beton na vrtne poti in igrišče? Razmislite o več možnostih - odvisno od vrste tovora, ki se pričakuje na teh elementih ureditve spletnega mesta. To nujno upošteva razlike v območju in konfiguraciji, saj to vpliva na porazdelitev sil, ki delujejo na monolit, še posebej pri padcu temperature.

Betoniranje steze po vseh pravilih ↑

Gradnja betonskih vrtnih poti z lastnimi rokami ne sme biti manj resna kot postavitev temeljev za hišo. Zakon o načrtu, strogo po zaporedju ukrepov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty