czwartek, 25 stycznia 2018

Namestitev strešnega videa

  Namestitev strešnega videa

Prekrivanje med listi valovitega

Pri nameščanju valovite strehe obstajajo posebna pravila, ki urejajo velikost vzdolžnega prekrivanja med ploščami prevleke, ki preprečujejo puščanje strehe. Kot dizajn letve je prekrivanje odvisno od kota strešnega koša.
  Namestitev strešnega videa

Materialna priljubljenost

Material za strešne kritine iz trpežnega jekla s hladnim profiliranjem je zaradi svoje konfiguracije značilna precej visoka trdnost - trde rebri zagotavljajo odpornost proti profilnim zunanjim obremenitvam.
  Namestitev strešnega videa

Namestitev strehe valovite tehnologije in lastnosti

Treba je opozoriti, da je vgradnja strešne plošče skoraj enaka kot vgradnja kovinskih ploščic, kar pomeni, da je preprosto in ponavlja iste korake. Toda nekatere razlike še vedno obstajajo in jih je vredno posvetiti.
  Namestitev strešnega videa

1. Postopna namestitev strešnih kritin ↑

Ob upoštevanju dejstva, da je namestitvena tehnologija strešne kritine s profesionalnim tlakom precej preprosta, pa pri delu s svojimi rokami potrebujete največjo usklajenost in natančno izvajanje priporočil, ki so navedena v korakih po navodilih za profesionalne talne obloge.
  Namestitev strešnega videa

Začnemo namestitev - pripravljamo orodja in material

Zelo enostavno je sestaviti strešno ploščo z lastnimi rokami. Material je relativno lahka, zelo praktična in enostavna za rokovanje, zato so stroški namestitve valovitih tlakov precej dostopni. Da ne bi poškodovali pločevine med prevozom in raztovarjanjem, jih je treba prevažati navpično in se izogniti prepadom. Na strešnih listih valovitih listov se najbolje prilegajo po hlodih, ki so nameščeni s strehe na tla. Za namestitev strehe valovite plošče bo potrebno:
  Namestitev strešnega videa

Naprava letve za montažo strokovnega lista na streho

Pri polaganju profesionalnega tlaka na strehi je pritrjen na poseben zaboj. Izdelan je iz lesenega lesa, predhodno obdelanega z antiseptikom ali iz kovinskega profila z debelino stene največ 2 mm. Ta omejitev je posledica dejstva, da boste sicer morali vrtati luknje za namestitev vsakega strešnega vijaka. Na kovinske vijake je poseben košček, lahko pa je le kovina debela do 2 mm. Višina letve, to je razdalja od ene vodoravne palice do druge, je določena z nosilnostjo valovitega kartona. Navedeno je v tabeli.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty