wtorek, 23 stycznia 2018

Izgradnja cenovne razdelitve

Zaključna dela po izgradnji notranjih predelnih sten

Po dokončanju polaganja notranjih pregrad iz blokov iz pene je treba pred ometom napolniti končno steno. To bo zagotovilo dodatno jamstvo, da se uporabljeni omet ne bo odlepil ali razpadel.

Značilnosti popravil

V procesu remonta, prenove hiše ali stanovanja v novi stavbi, bodo umetniki Yuda ne samo razstavili stare notranje stene, temveč tudi zgradili nove. Strokovnjaki bodo izvedli gradnjo predelnih sten za prostorske cone v enoposteljnih apartmajih ali v primeru kombiniranega kopališča in stranišča. Strokovnjaki bodo premaknili steno balkona, da bo prostor večji.
  Izgradnja cenovne razdelitve

Od katerih so odvisne cene

Proces gradnje sten pene blokov je precej zamuden, sestavljen iz več faz. Strokovnjaki, zastopani v podjetju Yudu, ne le neposredno postavljajo notranje predelne stene ali druge pene betonske talne plošče, temveč tudi:
  Izgradnja cenovne razdelitve

Cena namestitvene cene

Redki stroški prenove brez namestitve particij, katerih cena je popolnoma individualna. Nihanja na povprečnem strošku so odvisna samo od vas, materiala, ki ga želite uporabiti, in na zahtevanih kvadratnih metrih.
  Izgradnja cenovne razdelitve

Vrste notranjih predelnih sten

Odlična varianta prostora za razmestitev so različne preoblikovalne predelne stene - drsna, drsna, zložljiva mehka in trdna zložljiva. Lahko jih namestimo kjerkoli, na primer, da bi razlikovali kuhinjo in jedilnico, spalnico in garderobo, hodnik in dnevno sobo.
  Izgradnja cenovne razdelitve

Vgradnja mavčnih plošč na kovinski okvir.

Če je potrebno, zoniranje omejenega prostora majhnega stanovanja, pokončne mavčne plošče, ki ne predstavljajo nujno prazne stene, lahko pa so v obliki dekorativnih regalov z niše. Za konstrukcijo takšnih notranjih elementov naredite namestitev profilnega kovinskega okvirja, katerega moč zagotavlja stabilnost celotne konstrukcije. Oblikovani elementi mavčne plošče so izdelani posebej.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty