poniedziałek, 22 stycznia 2018

Izračun bazena

  Izračun bazena

Določanje in oblikovanje

Vnaprej je treba določiti velikost prihodnjega sklada. Praviloma so odvisni ne le od želja lastnika, temveč tudi od cilja - če je namenjen kopanju, je najbolje, da je skodelica podolgovata in pravokotna. Če samo za kopanje, tukaj dimenzije popolnoma odvisne od domišljije in zmožnosti lastnika mesta.
  Izračun bazena

Naloga številka 1 - zagotoviti je treba tesnost in mehansko trdnost strukture bazena v fazi razvoja projekta.

Čas med obratovanjem za vzdrževalna dela in čiščenje (približno enkrat na 2 leti) je potrebno posodo posode izprazniti, kar povzroči spremenljivo obremenitev konstrukcije.

Pomanjkljivosti konkretnega bazena in kako jih odpraviti

  • težave z vodnim sistemom. Praviloma se pojavijo kot posledica napak med polaganjem in namestitvijo cevovodnih sistemov. Z ustreznim izvajanjem dela ni težav;

  •   Izračun bazena

    Faze izgradnje bazena

    Gradnja bazena je povezana z zelo visokimi stroški, vprašanje njegove trajnosti je še posebej pomembno, zato je profesionalni pristop na vseh stopnjah oblikovanja in gradnje glavna trajnost vašega prihodnjega bazena. Vse faze izgradnje bazenov morajo biti skladne s kodami stavb in priporočili proizvajalcev gradbenih materialov.
      Izračun bazena

    Gradbene faze konkretnega bazena:

    Najpomembnejši del gradnje betonskega bazena je gradnja posode za betonske posode, ki vključuje: ojačitev, oplaščenje, betoniranje in izravnavanje z mavčno plastjo.

    Električna varnost bazena

    Posebna pozornost je namenjena oblikovanju električne varnosti. Povečana vlažnost zraka v prostoru, prisotnost vlage na površini okoli bazena in telesa obiskovalcev povzročajo, da se bazen razvrsti kot posebno nevarno. Zato načrtovanje in gradnja bazenov poteka v skladu s pravili električnih naprav, navodili proizvajalcev opreme.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty