niedziela, 21 stycznia 2018

Leseni lestvi izračun do-it-yourself

  Leseni lestvi izračun do-it-yourself

Odprtina in velikost korakov

Izračun stopnic ali, bolje, korakov, je možen le, če imate na voljo vse formule in osnovne kazalnike. Za začetek so izbrani intuitivno in temeljijo na standardih SNiP. Prav tako morate izmeriti odprtje, v prihodnosti lahko prilagodite parametre, če so ugotovljene nekatere odstopanja in odstopanja. Ker lahko dimenzije odprtine za stopnice izračunate z enostavnim merilnim trakom, najprej izmerite razdaljo od tal do stropa in od vhoda v drugo nadstropje do položaja prvega koraka.
  Leseni lestvi izračun do-it-yourself

Predhodni ukrepi

Za izdelavo lesenega stopnišča z 90 ali 180 stopinjami z lastnimi rokami potrebujemo natančne izračune. Toda, preden se lotite njih, je treba opraviti meritve ob upoštevanju standardnih zahtev.

Katere vrste stopnic bomo zgradili? ↑

Najpreprostejša rešitev bo modularna lestev - samo jih morate sestaviti sami iz sestavljenih delov, strogo upoštevajte navodila proizvajalca. Pripravljeni kompleti so na voljo za montažo vijačnih in vijačnih izvedb, opremljenih s kompletnim montažnim in konstrukcijskim sestavnim delom.
  Leseni lestvi izračun do-it-yourself

O kletnih stopnicah

Navodila v priročnikih pogosto svetujejo stopnišč do kleti, da se gradijo na ločeni podlagi. Kot, bo močnejša. To je značilna amaterska napaka, hiša kot celota se skrči hitreje, stopnišče pa se sčasoma preprosto razbije ali raztrga.
  Leseni lestvi izračun do-it-yourself

Lesene stopnice - prednosti gradnje

Notranje leseno stopnišče je v zadnjem času postalo zelo priljubljeno pri gradnji stanovanjskih in hišnih stanovanj, ob upoštevanju, da se predmestna gradnja hitro povečuje, povpraševanje po lesenih stopnicah narašča.
  Leseni lestvi izračun do-it-yourself

Internet za pomoč! Ali razmislite o programu

Najpomembnejša fraza v prejšnjem poglavju je "samo-izračunana". S pomočjo stopenjskega kalkulatorja lahko v realnem času dobite vse potrebne parametre. Veliko jih je: samo na prvi pogled je običajno ravno stopnišče domiselna gradnja, ki pri gradnji ne zahteva posebnih znanj in spretnosti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty