niedziela, 21 stycznia 2018

Sobna dekoracija

Kakšna dela so vključena v grobo obdelavo stanovanja?

  • Mavčne stene v vseh predelih apartmaja, razen WC-ja in kopalnice (ena soba s kombinirano kopalnico). Z njim bodo stene primerne za tapete, za barvanje in za ploščice.
      Sobna dekoracija

    Frameless način montaže HL

    Če imate gladko površino v prostoru, vendar jih morate dokončati, lahko to storite s pomočjo mavčnih plošč, ki so pritrjene neposredno na njih. Ta način zaključevanja sten se imenuje brez okvirja. To je precej redko, saj v večini primerov v prostoru obstajajo velike ukrivljenosti površine. Poleg tega pomanjkanje okvirja odpravlja možnost dela na zvočni izolaciji in uporabi dodatne izolacije.
      Sobna dekoracija

    7. Moderne fotografije ozadja

    Praktičen, svetel in cenovno ugoden! Fotowall-papir se lahko uporablja za lepljenje vseh sten, pa tudi za dekor njegovega dela. Uporabite jih lahko v različnih prostorih, tudi v zmerno vlažnem stanju, na primer v kuhinji ali zastekljeni loži.
      Sobna dekoracija

    Mavec

    Mavec za stene na podstrešju lahko služi kot nevtralne stene, ki bodo senčili in poudarjali teksturirane kraje s slogovnim zaključkom. Izberite svetlobe in hladne odtenke, ki najbolje ustrezajo svoji nalogi.
      Sobna dekoracija

    Naročite strokovne storitve izvajalcev na spletni strani Yuda

    Pokličite izkušenega poveljnika površinske obdelave v Nizhny Novgorod z oddajo naročila na spletu. Strokovnjaki Yuda bodo rešili vse naloge, povezane z dokončanjem hitro in po dostopni ceni.
      Sobna dekoracija

    Dokončanje lesene hiše v notranjosti: tla

    Tla v leseni hiši so najpogosteje narejena iz talnih oblog, krovov ali talne plošče, na fotografiji so na voljo različne možnosti. Macesen in cedra se smatrajo kot najbolj trpežne in trpežne, odporne na abrazijo. Tla teh vrst lesa bo dolgo prosim njihov videz.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty