niedziela, 21 stycznia 2018

Talna namestitev

  Talna namestitev

Neodvisna namestitev tiru

Lahki vinilni profili so posebej zasnovani tako, da je stransko vgradnja hitra in ni zapletena. Tudi oseba brez posebnega usposabljanja lahko napravi namestitev vinilne strani. Za pravilno namestitev potrebujete najpogostejša orodja. Kljub temu je treba namestitev stranskega tira izvajati zelo previdno, saj je kakovost storitev materiala in varnost stavbe odvisna od njegove kakovosti. Zato je potrebno izvesti vgradnjo vinil, ki sledi vsem korakom in jasno sledi pravilom vgradnje.
  Talna namestitev

1. Vgradnja začetnega traku (začetni trak)

Vgradnja stranskih plošč vedno nastane z uporabo začetne plošče. Pritrdi se okoli oboda stavbe (ali dela, ki se načrtuje za sheathe).
  Talna namestitev

Montaža notranjih kotnih profilov

Na notranjih vogalih so profili pritrjeni na enak način kot na zunanjih - pustite 3 mm poravnavo do sofita na vrhu, spodnji del pod profilom stratuma pa 6 mm.
  Talna namestitev

Ste prepričani, da želite shraniti?

To lahko povzroči žalostne posledice. Samo znani obrtniki z izkušnjami vedo, kako pravilno namestiti tiru. V vseh drugih primerih so napake, na žalost, neizogibne.
  Talna namestitev

Priprava površine stene pod stransko oblogo

Naj najtežja, a zelo pomembna stopnja, pa tudi jamstvo za kakovostno in uspešno namestitev tiru - skrbno pripravo temeljev. Najprej morate odstraniti vse plezalne rastline in drevesne veje v stiku s stenami. Odstranite odtočne črpalke, pritrdilne luči in druge dele iz tistih delov sten hiše, kjer lahko motijo ​​namestitev plošč.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty