środa, 24 stycznia 2018

Mavec z zidno cementno malto

Malter za mavčne stene: proporcije

Poglejmo, kako narediti malto in kakšen pes je potreben za omet. Najboljša za peskanje kariernega peska. Priporočljivo je, da pesek presejemo skozi majhno mrežo (iz postelje lahko uporabite oklopno mrežo). Ko boste izvedli to operacijo, boste odrezali velike kamenčke in kosov gline, ki bi vas med ometom lahko preprečili.
  Mavec z zidno cementno malto
  Mavec z zidno cementno malto

Cementna mešanica peska za omet: značilnosti materiala.

Lastnosti in zahtevane lastnosti cementnih peskovih zmesi določajo GOST (5802-86). Podatki, pridobljeni v okviru preskusov, ki jih izvajajo strokovnjaki.
  Mavec z zidno cementno malto

Kje, kakšna mešanica uporabljamo

Mavčne mešanice iz mavca so primerne za delo v zaprtih prostorih. Z njihovo pomočjo je mogoče ne le izravnati površine, temveč jo tudi pripraviti za dekorativno končno obdelavo. Ni priporočljivo za uporabo v vlažnih območjih.
  Mavec z zidno cementno malto

Mavčne stene z malto za cementno pesek: 3 pomembni nasveti

Pred opisom pretoka in proporcij ter drugih točk v zvezi z uporabo cementnega peska, upoštevajte tri pomembne točke tega dela.
  Mavec z zidno cementno malto

Tehnologija cementnega peska plašča omet

Mehansko ometanje olajša proces izravnave stropov in sten. Za delo se uporabljajo mavčne postaje, ki se lahko priključijo na vodovodno omrežje ali električno omrežje z napetostjo 380V ali 220V. Sodobna tehnologija zagotavlja stabilno oskrbo z mavčno cementno-peskano malto in jo v kratkem času nanese na površine z veliko površino.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty