sobota, 27 stycznia 2018

Demontaža tal

  Demontaža tal

Kako začeti razstavljati tla?

Pred začetkom dela poskrbite, da imate na voljo nabor orodij. Odvisno od vrste orodij za tlake za demontažo je lahko drugačna. Toda v vsakem primeru za zaščito dihal ne pozabite na respirator. Potrebovali boste tudi rokavice za zaščito rok pred nepotrebnimi odrgninami in kosi ter klobukom.
  Demontaža tal

Demontaža betonskih tal

Demontaža betonskih podov je v prvi vrsti sestavljena iz razstavljanja v majhne delce za naknadno odstranitev po cesti. Ena od možnosti za takšno demontažo je diamantno rezanje, skozi katerega se lahko hitro in učinkovito razstavljanje betonskih tal izvede. S pomočjo diamantnega rezanja se razstavljanje betonskih tal lahko izvaja na težko dostopnih mestih in v razmerah omejenega prostora.
  Demontaža tal

Profesionalni pristop - jamstvo za visokokakovostno demontažo tal

Na prvi pogled se lahko zdi, da se lahko na primer odstranitev estriha izvede neodvisno in ta dogodek ni posebej zapleten. Toda, kot kaže resničnost, le najbolj specializiran pristop, profesionalna oprema, orodja in neprecenljiva osebna izkušnja zagotavljajo kakovostno, natančno, hitro in kar je najpomembnejše - varno delo. Zato morajo demontažo estriha in vseh vrst talnih oblog zaupati le kvalificirani obrtniki.

Demontaža betonskih in lesenih tal

Hitrost dela in njihovi stroški so neposredno odvisni od materiala, iz katerega je izdelana tla. Čim močnejši material, daljše bo delo, stroški dela pa se bodo povečali. Vse to bo vplivalo na ceno.
  Demontaža tal

Kako razstaviti staro tla: značilnosti razreza betonskih baz

Beton ni les, niti cementni pesek. Lomljenje ni tako enostavno, tudi z uporabo močnega žetona. Takšni estrihi v stanovanjskih prostorih praviloma ne delajo - to je prednostna naloga industrijskih prostorov, v katerih je nameščena težka in močna oprema. Običajno je to ojačana podlaga tla, ki postane glavni problem - brez betonskih ojačitev, beton dobro pade, če pa je ojačitev, to je resničen problem, ki ga je mogoče rešiti le s trdim delom z uporabo močnega žerjava (po možnosti pnevmatskega). Kot možnost, bo šel in električno, le strokovno, ki lahko delajo brez odmora za zelo dolgo časa.

Značilnosti demontaže tal

Tla ne zahteva vedno velikega popravila, včasih za to, da ga uredite, morate porabiti samo 4-5 ur. Vendar pa ni vredno odložiti obsežnejšega popravila, če premaz očitno ne more več pravilno izvajati svojih funkcij. To še posebej velja za škripanje, vlažnost ali plesni, ki pokrivajo staro tla. Tukaj je nedvomno potrebno razstavljanje tal.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty