sobota, 27 stycznia 2018

Strukture suhega zidu na steni

  Strukture suhega zidu na steni

Drywall Design

Kaj so niše v notranjosti? Prvič, to je lep dekorativni element, drugič, priročen skladiščni prostor, tretjič, s pomočjo plošč iz mavčnih plošč z nišami in razsvetljavo, lahko sobo razdelite na območja, četrtič, lahko prihranite na pohištvo.
  Strukture suhega zidu na steni

Strukture suhega zidu na steni

In morda ena od najbolj razširjenih stenskih konstrukcij ostaja obloge sten z mavčnimi ploščami in organizacijo prostora za notranje prostore (vse vrste lokov, polkraki, vrata po avtorskih skicah itd.).
  Strukture suhega zidu na steni

Mavčne stenske dekoracije

Za dodelavo ali izravnavo sten za barvanje, lepljenje ali ometanje uporabljenih listov mavčnih plošč, ki se zlahka združi med seboj in naredijo zid popolnoma gladko.
  Strukture suhega zidu na steni

Niansi konstrukcije okvirja

V vsakem procesu namestitve ima svoje trike in odtenke. Kar se tiče konstrukcije kovinskega profila, na katerem bodo vgrajeni mavčni plošči, bo kakovost končnega rezultata odvisna od njegove ustrezne montaže. Zato nekaj koristnih nasvetov.

Slikarske stene in tapete

Najpreprostejše možnosti, ki so zelo uspešne, se nanašajo na barvo ali ozadje. Glavna prednost teh metod je njihova nizka cena in enostavnost dokončanja: običajno ni zelo težko nalepiti ozadje z lastnimi napori. Poleg tega je ta material mogoče najti na trgu v skoraj vseh barvah in s katerimkoli vzorcem, tako da lahko vsakdo izbere prevleko po svojih željah. Mnogi oblikovalci priporočajo, da uporabite več vrst ozadij hkrati, da označite funkcionalna področja v prostoru in razvejate videz sobe.
  Strukture suhega zidu na steni

Kako narediti lepo nišo

Preden naredite lepe niše z lastnimi rokami, morate razjasniti velikost in globino. Pri izbiri mesta za poglobitev je treba upoštevati lokacijo pohištva - ne bi smela blokirati odprtine.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty