poniedziałek, 22 stycznia 2018

Stenski podstavek

  Stenski podstavek

Značilnosti pokrova, obložene z naravnim kamnom

Klet zgradbe je del temeljev, ki štrli iz tal, ki mejijo na glavno steno. Dejstvo je, da je klet stena prostora, ki se nahaja pod nadstropjem prvega nadstropja hiše. Za zagotovitev trdnosti stavbe je kletni del izdelan iz trajnih materialov, ki so odporni na vplive okoliških tal, sezonskih sprememb vlažnosti in temperature.

Kako dodatno zaščititi površino?

Največja nevarnost za naravni kamen je vlaga, ki prodira v reže med posameznimi kosi. To je najbolj nevarno v offseasonu, ko voda zamrzne in, po razširitvi, lahko pripelje do odstopa ploščic.
  Stenski podstavek

Stroški umetnega kamna za klet

Za okraševanje vaše lastne strukture je nujnost in užitek, s katerim se srečuje vsak kupec. To vprašanje je treba obravnavati s povečano pozornostjo, saj le pravilno izbrani splošni slog in materiali omogočajo doseganje želenega rezultata. Dekoracija kleti z umetnim kamenjem bo zagotovila hiter in visokokakovosten učinek.
  Stenski podstavek

Tehnologija, ki je obrnjena proti pločniku z naravnim kamnom

Soočanje z ničelnim ciklom stavbe se opravi, potem ko ima naprava zanesljivo slepo območje okoli oboda. Ko je krčenje tal mogoče, je priporočljivo namestiti kovinski kotiček na dnu.
  Stenski podstavek

Izbiranje možnosti za zaključno osnovo ↑

Estetska privlačnost celotne stavbe bo v veliki meri odvisna od pravilne in harmonične zasnove baze. Danes na gradbenem trgu obstaja veliko število različnih oblikovalskih možnosti, ki se razlikujejo glede na teksturo in barvo, kot tudi na lastnosti uporabljenih materialov.
  Stenski podstavek

Zakaj potrebujem omet ↑

V skladu z gradbenimi kodami višina kleti ne bi smela biti nižja od 50-70 cm, vendar je pogosto ta strukturni element hiše dvignjen na 150 cm ali več, še posebej, če so v kleti vgrajeni kleti, garaže in druge prostore. Zaključevanje kleti zgradbe rešuje naslednje naloge:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty