wtorek, 23 stycznia 2018

Notranji zaključek

  Notranji zaključek

Koliko je notranja dekoracija hiše?

Koliko je notranja dekoracija hiše? Kje v Belgorodju kupiti zaključne materiale po ugodni ceni? Kako narediti ustrezno oceno za dokončanje hiše ali koče? V tem članku bomo podrobno analizirali vsa ta vprašanja in odgovorili, koliko stroškov dela notranjost vaše hiše.
  Notranji zaključek

Kje v notranjosti je dekoracija z roko

To delo se začne z grobim zaključkom. Najprej so opravljali komunikacije, ožičenje, ogrevanje, prezračevanje in druge instalacije ter vodovodne napeljave. Po tem je treba obrezano površino (strop ali stene) predhodno poravnati z ometom in očistiti. Kar zadeva tla: odvisno od materiala, iz katerega je izdelan (les, beton itd.), Se lahko pripravljalna dela zelo razlikujejo.
  Notranji zaključek

Značilnosti notranjosti dekoracije hiše gaziranega betona, plinskega silikata

Gazirani beton ima visoko prepustnost hlapi. To pomeni, da topli zrak iz prostora prehaja skozi debelino stene in se postopoma ohladi na zunanjo temperaturo zraka.
  Notranji zaključek

Faze notranje opreme na domu

Treba je opozoriti, da je drevo odličen gradbeni material. Če stene nimajo pomembnih pomanjkljivosti, jih je mogoče pustiti brez resne konca: dovolj je, da namakate material z raztopino za senco. Lesene stene praviloma praviloma ne ustrezajo okusom lastnika stanovanj in zahtevajo dodatno dodelavo za estetiko. Če želite nadaljevati s pravilnim zaključkom, je potrebno zdravljenje lesa z antiseptično raztopino.
  Notranji zaključek

Načini notranje opreme v hiši

Največja površina vsake notranjosti tvorijo steno. Če ima površina lesa veliko napak, jih je bolje skriti. Obstaja več načinov za to: barvanje, obloga s klapni iz naravnega lesa ali MDF in DSP. Mavčna plošča se uporablja tudi. Možnost notranjosti dekoracije sten je odvisna ne samo od stanja površin lesa, od katerih so zidovi zloženi, temveč tudi od načrtovalskih načrtov in osebnih želja lastnikov hiše.
  Notranji zaključek

Zagrevanje in polaganje tal

Pred dokončnim polaganjem "črnih" tal, so še enkrat preverili kakovost namestitve vodovodnih cevi v "podzemnem" prostoru, skrbno odstranjene ostanke žagovine in gradbeni odpadki iz tramov iz tal. V preteklosti smo v notranjost temeljev vlijemo s peskom, za boljše prezračevanje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty