piątek, 26 stycznia 2018

Pomembnost gradnje upravnih zgradb

  Pomembnost gradnje upravnih zgradb

Sanatoriji, rekreacijski centri

Oblikovanje sanatorijev in rekreacijskih centrov - ločena oblikovalska usmeritev ima številne skupne značilnosti, značilne za vse objekte oblikovanja te kategorije, pa tudi posebne, ki so značilne samo za sanatorije in sanatorijsko-letovske komplekse.
  Pomembnost gradnje upravnih zgradb

Druge uporabne lastnosti opek

Ločeno je treba reči, da sodobna opeka popolnoma ustreza standardom požarne varnosti. Ker ta gradbeni material ne gorijo, se možnost vžiga opečne hiše zmanjša na nič. Poleg tega opeka ni izpostavljena mikroorganizmom, vključno z glivami in plesnijo. Tako opeka ne bo gniloba, hkrati pa je popolnoma sposobna pustiti v želeno količino zraka. Treba je upoštevati, da je opeka iz gline popolnoma okolju prijazna: oseba, ki živi v opečni hiši, je v najbolj ugodni mikroklimi zase.
  Pomembnost gradnje upravnih zgradb

Dinamično razvija trg

V velikih mestih, zlasti v Moskvi in ​​Sankt Peterburgu, trgovino sestavljajo ne samo lokalni prebivalci, ampak tudi obiskovalci, katerih pretok se nenehno povečuje. Zaradi hitrega razvoja številnih mest in izgradnje novih območij, ki so oddaljena od centra, je treba vzpostaviti infrastrukturo, vključno z gradnjo trgovskih centrov.
  Pomembnost gradnje upravnih zgradb

Značilnosti gradnje športnih igrišč in športnih centrov

Stare zahteve veljajo za najnovejše športne objekte: poleg funkcionalnega arhitekturnega aspekta morajo biti športne površine v skladu s sodobnimi koncepti udobja, tehnično opremljene z najnovejšimi tehnologijami.
  Pomembnost gradnje upravnih zgradb

Kaj je energetski pregled in za kaj gre?

Podjetja in ustanove, ki niso vključene v ta seznam, lahko ta dogodek po lastni presoji. In mnogi lastniki stavb in industrijskih organizacij razumejo pomen ukrepov, ki lahko privedejo do varčevanja z energijo in posledično tudi denarnih stroškov.
  Pomembnost gradnje upravnih zgradb

Prednosti monolitne gradbene tehnologije pri gradnji montažnih zgradb iz LMK

Monolitna gradnja zavzema velik delež ruskega trga. To je v veliki meri posledica preferenc potrošnikov, ki v večini primerov menijo, da so stavbe iz armiranega betona bolj zanesljive in trajne v primerjavi s kovinskimi stavbami. To še posebej velja za večnadstropno konstrukcijo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty