piątek, 26 stycznia 2018

Lepa hiša minecraft

Začenjamo graditi svoj prihodnji objekt.

Če želite začeti graditi nov dom, boste potrebovali materiale v dostojnem znesku. Treba je začeti gradbeno delo in v resničnem življenju. Preden sistematično preidem skozi vse točke, želim, da razumete najpomembnejšo točko pri gradnji hiše.
  Lepa hiša minecraft

Kako zgraditi hišo na jezeru v Minecraftu?

Za gradnjo takšne hiše ne potrebujete zelo veliko različnih gradbenih materialov, preprosto zato, ker je hiša na jezeru zgrajena praktično iz enega drevesa, zato potrebujete le ta material in precej veliko.
  Lepa hiša minecraft

Kako zgraditi lepo in kar je najpomembnejše - zanesljiv dom

V Minecraft bo za gradnjo primeren kateri koli material. Toda ker je les najlažje pridobljen material, ga je bolje uporabiti pri gradnji prve hiše. Za pridobitev lesenih blokov je potrebno organizirati rezanje dreves. Takoj, ko se bo ta gradbeni vir nabral dovolj, bo vse pripravljeno za začetek gradnje. Igralec sam izbere velikost prihajajoče konstrukcije: lahko je 5x5, 8x8, 12x12 in tako naprej.
  Lepa hiša minecraft

Vgradnja vrat in oken, kot tudi "končni dotiki"

Zdaj je čas, da namestite vrata in okna, tako da neželeni gostje ne morejo prodreti na vaše ozemlje. Edina stvar je, da dodamo notranje elemente: pohištvo, rastline, slike in tako naprej. Notranjost hiše je izraz notranjega lastnika lastnika, zato tu ni nobenega nasveta. Vsakdo gradi svojo majhno "utrdbo", v kateri bo samo udoben in miren.
  Lepa hiša minecraft

Hiša opek, kamnov ali drugih lepih blokov

Torej, če ste zbrali dovolj virov, lahko začnete graditi hišo, v kateri boste dejansko živeli. Pokažite domišljijo in zgradite nekaj res lepo in najpomembneje udobno. Prilepite opeke, kamne in vse, kar ima lep videz. Stone je najbolje zgraditi nekaj kot trdnjava. Izgledalo bo bolj zastrašujoče in zanesljivo.
  Lepa hiša minecraft

MossyUrbanBox - moderni dom

MossyUrbanBox - sodoben dom za Minecraft ob morju. Elegantna zasnova in projekcija te strukture omogočata, da se vizualno vnaša v planino, kar dopolnjuje njeno nenavadnost.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty