piątek, 26 stycznia 2018

DIY opeke ograjo

  DIY opeke ograjo

Postopki označevanja pri proizvodnji ograje

Ker ima ograja z opečnimi stebri impresivno maso, je zelo pomembno pravočasno in pravilno označiti bodočo strukturo. V ta namen se najprej določijo mesta namestitve ekstremnih nosilcev, nato pa se med temi točkami raztegne vrvica, ki označuje namestitveno linijo prihodnjega ograja.
  DIY opeke ograjo

Pripravite se na gradnjo opečne ograje storite sami

Za določitev potrebne količine materiala je potrebno izmeriti površino vzdolž oboda, da bi ugotovili razlike v višini in značilnosti tal. Po tem je priporočljivo izdelati risbo prihodnje ograje, da bi lažje izračunali količino materiala.
  DIY opeke ograjo

Pregled vsebine:

  1. Orodja za gradnjo opečne ograje storite sami
  2. Potrebni materiali za lastno konstrukcijo opečne ograje
  3. Kako zgraditi opečno ograjo z lastnimi rokami? Navodila korak za korakom s fotografijami
  4. Gradimo temelj za ograjo opeke
  5. Izdelava opečne ograje z lastnimi rokami
  DIY opeke ograjo

Vrste opeke za ograjo

Preden začnete graditi ograje, je potrebno določiti vrsto materiala za to. Najboljša opeka, ki se uporablja za soočanje z deli (na primer rdeči klinker). Ta material je nekoliko dražji, vendar ni le trajen in zanesljiv, temveč tudi ograji bolj estetski videz.
  DIY opeke ograjo

Plastičen in trpežen beton

Za gradnjo temeljev potrebujete betonsko mešanico z visoko stopnjo obdelave, z drugimi besedami, visoko plastično beton. Take značilnosti so potrebne za visokokakovostno in najbolj enotno polaganje osnove temeljev. Obstaja več načinov za pridobitev plastičnega betona za izdelavo valovitih ograj z opečnimi stebri:
  DIY opeke ograjo

Okrasne ograje na fotografskih primerih

Da bi vam predstavili, kako lahko izgledajo ograje z domišljijo oblikovalcev, vam predstavljamo nekaj fotografij primerov dekorativnih ograj za primestno območje:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty