niedziela, 21 stycznia 2018

Sodobne fasade visokih stavb

  Sodobne fasade visokih stavb

Barva hiše in njegova vizualna percepcija

Uporaba hladnih odtenkov za dekoracijo (svetlo siva, modra, pistacija), lahko hišo optično povečate. In intenzivne in nenavadne fasade modre, roza, lila barve bodo dodale vtise pravljice in magije do doma.
  Sodobne fasade visokih stavb

Dokončanje fasad hiš iz lesa

Lesene fasade so najbolj primerne za domove v južnih regijah. V drugih primerih boste morali obdelati stranske plošče z zaščitnimi rešitvami, ki zahtevajo precejšnje naložbe.
  Sodobne fasade visokih stavb

Knaufova mineralna volna za fasadno izolacijo

V teh primerih je potrebno segrevanje fasad doma, če opazite hladno v prostoru med delovanjem hladilne tekočine ali prekomerne toplote in kapljic pare z očitnimi znaki plesni in glivic v poletnih mesecih. Pristojna toplotna izolacija fasade hiše vam bo omogočila, da v njej ustvarite optimalne pogoje, vaš dom pa bo spet primeren za udobno življenje.
  Sodobne fasade visokih stavb

Zunanje hiše.

Zunanjost dekoracijo hiš je morda potrebno stanovanje in zasebni dom. Zunanja obloga hiš tako rešuje probleme, kot so izboljšanje videza stavbe, izboljšanje toplotnih lastnosti sten hiše, zaščita sten hiše od škodljivih vplivov okolja. Zunanje dekoracijo hiš izvajajo z različnimi tehnologijami in materiali, njihova uporaba pa je odvisna od okoljskih pogojev in materiala sten hiše.
  Sodobne fasade visokih stavb

Fasadna tehnologija

Tehnologija "mokra fasada"

" Mokra " fasada se imenuje, ker se ob mešanju gradbenih materialov z vodo oblikuje plast ometa. Fasada hiše se obdeluje z mešanicami ometa, ki se uporabljajo za ojačitvene naprave v obliki rešetke ali skodle.
  Sodobne fasade visokih stavb

Faze slikanja fasade stavb

  1. Priprava Za pravilen izbor vrste barve je najprej potrebno določiti vrsto površine fasade. V pripravljalni fazi je fasada stavbe očiščena iz umazanije in, če je potrebno, iz stare barve.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty