czwartek, 25 stycznia 2018

Barva za streho nad rjo

  Barva za streho nad rjo

Slikanje pocinkane strehe

Pocinkana pločevina - skupni material za strehe, ki omogoča daljšo zaščito strehe pred rjo. Ampak tankoslojna prevleka pod mehanskim delovanjem (praskami, čipsi) se sčasoma zlomi. Da bi preprečili poškodbe cinkove plasti, je treba streho natakniti. Alkidne spojine ne smemo uporabljati za pokrivanje pocinkane strehe. Stik cinka z alkidnimi smolami neizogibno povzroči alkalno reakcijo, ki izniči adhezijske lastnosti barv in lakov, kar vodi do njihovega odstopanja.
  Barva za streho nad rjo

Kje se uporablja barva na kovinski Hammerite / Hamerayt

Barva na kovinski Hamerayt / Hammerit se načeloma uporablja za vse, kar lahko povzroči korozijo. Vsaka kovinska struktura je lahko naslikana Hameraight, razen tistih, ki se uporabljajo pod vodo. Prvotno je bila ta barva namenjena za železne kovine, zdaj pa je Hameraight primerna za barvne kovine, za les (z osnovnim premazom) in za mnoge vrste plastike. Seveda je treba upoštevati ekonomsko izvedljivost uporabe te barve za nekovinske površine, ob upoštevanju precejšnjih stroškov.
  Barva za streho nad rjo

Imenovanje in obseg tla-emajla 3 v 1

Primerna emajla za rjo Unikom je namenjena za barvanje korozijskih in korodiranih kovinskih konstrukcij, vključno s tistimi z globoko poškodovano površino. Barva 3 v 1 za rjo Unikom se uporablja za popravilo barvanja starih barvnih premazov, močnostnih palic, celičnih stolpov, železniških vozil, gradbene opreme, garažnih kompleksov itd. Priporočljivo za uporabo v splošnem gradbenem in industrijskem sektorju. Pozitivne lastnosti emajla 3-v-1 vključujejo zaščito pred korozijo kovin v širokem temperaturnem območju.
  Barva za streho nad rjo

Uporaba tehnologije za različne površine

Razmislite o več možnostih za korakanje po strehi. Da bi dosegli idealno plast, je po mnenju strokovnjakov potrebno uporabiti akrilno barvo.
  Barva za streho nad rjo

Za kovinske površine

Barva Panssarimali lahko zaščiti vse kovinske strukture zunaj hiše: odtočne cevi in ​​žlebove, kovinske slive, pločevine, ograje. Z lahkoto se položi na pocinkane, aluminij in jeklo, kot tudi na predhodno pobarvane površino alkidne barve.
  Barva za streho nad rjo

Pomen obarvanja zunanjih kovinskih elementov ↑

Izdelki iz pocinkane kovine trdno zasedajo nišo v gradbeništvu. Streha, žleb, dimnik, platnene strehe, rogljičke - včasih se zdi, da samo struktura opečne škatle ni iz kovine. Vse ostalo so pocinkane pločevine, ki jih roke mojstrov obrnejo na različne dele in modele. Hkrati so vsi pod odprto nebo. Toda preden pobarvate pocinkan železo, priporočamo, da razumeš - zakaj to storiti in zakaj strešena streha traja dlje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty