poniedziałek, 22 stycznia 2018

Fasade visokih stavb

  Fasade visokih stavb

Sodobna fasadna zasnova

Tako bo zasnova večnadstropne zasebne hiše v skladu z okusi in preferencami vsakega lastnika. Celoten postopek dekoriranja morajo opraviti strokovnjaki, ki temeljijo na posameznih željah naročnika.
  Fasade visokih stavb

HERMETIZIRANI MATERIALI

Trajnost fasad je v veliki meri odvisna od pravilne izbire tesnilne mase za polnjenje spojev med stenskimi ploščami in okenskimi odprtinami.
  Fasade visokih stavb

Dokončanje fasad hiš iz lesa

Lesene fasade so najbolj primerne za domove v južnih regijah. V drugih primerih boste morali obdelati stranske plošče z zaščitnimi rešitvami, ki zahtevajo precejšnje naložbe.
  Fasade visokih stavb

Risli boste, vas bodo šteli

Fasada je drag del projekta. Kaprov meni, da lahko stroški fasade dosežejo 20% vrednosti celotnega projekta. "Na količino vpliva geometrija, material fasade, sistem pritrjevanja, možnost standardizacije dimenzij in obseg projekta. Na primer, ravna kamnita fasada je 2-3 krat nižja od krivulje plošče iste velikosti, "pravi Daniel Lorenz, soustanovitelj arhitekturne skupine DNK. Lastna proizvodna osnova omogoča razvijalcu, da optimizira stroške. Ker je opeka za Zilarta izdelana v obratu LSR, "arhitekti lahko naredijo spremembe v načrtu, ko projekt napreduje. To ob ohranjanju osnovnih stroškov opečne fasade nam omogoča, da dosežemo veliko raznolikost videza zgradb, "navaja primer Lorenza.
  Fasade visokih stavb

Na katerem drevesu je vse zgrajeno?

Glavni element konstrukcije so troslojne lesene plošče CLT, ki so pod pravim kotom lepljene drug na drugega. Fasada se sooča s skodlami iz neobdelane cedre, ki ne gnije in ni privlačna za žuželke, tla in okenske proge so iz pepela, okenski okvirji so iz bora, balkonov in notranjih dekoracij, vključno s tistimi v dvigalih, tudi iz cedre.
  Fasade visokih stavb

Vrste stekla za dekoracijo fasade

Transparentno. Prozorno in super prozorno steklo je najpogostejša možnost za zasteklitev fasad. Včasih v zgornjih nadstropjih se ljudje bojijo, da gredo na rob plošče, saj se zdi, da ni nobenega stekla in namesto tega prostega prostora. Toda steklo se zdi običajno.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty