czwartek, 25 stycznia 2018

Stucco fasadna cena

  Stucco fasadna cena

Cene za fasado štukature

Stroški ometanja fasade se določajo glede na obseg dela, stanje stenske površine, zapletenost pripravljalnega dela. V primeru resnega popravila fasade se cena dela poveča. Cena zaključnega dela, vključno s popravilom in ometom fasade, oblikuje strokovnjak AlpStroyGroup šele po diagnostiki stanja zunanjih sten.
  Stucco fasadna cena
  Stucco fasadna cena

Tehnologija nanašanja ometa za "mokre" fasade

  • Mojstri pripravijo bazo.
  • Montirajte osnovni profil za namestitev prve vrste izolacije.
  • Spoji ploščo toplotnoizolacijskega materiala. Namestitev se izvede s premikom navpičnih spojev.
Nasvet! Bolje je uporabljati bazalt mineralne volne za hišno izolacijo. Polyfoam je cenejši material, vendar se talini ob izpostavitvi požaru. Mineralna volna ne gorijo, njene značilnosti zvočne in toplotne izolacije pa so višje od tistih iz ekspandiranega polistirena.
  Stucco fasadna cena

Vrste ometov

Stroški ometov so odvisni od različnih dejavnikov. Odvisno od kraja dela in želenega končnega rezultata, omet je lahko različnih vrst:
  Stucco fasadna cena

Prednosti in slabosti strojnega fasadnega ometa

Mavčne fasadne stene na avtomatski napravi skrajšujejo čas priprave raztopine. Prenos ometa iz postaje vam omogoča, da obnovite zasebno hišo, da izvedete izolacijo proizvodnega obrata. Strojski omet fasade ima več pomembnih prednosti:

Značilnosti fasadnega dela

Kljub celotnemu zaporedju dela in značilni strukturi mokrega fasadnega sistema je vsak projekt popolnoma edinstven. Količina proizvedenega dela je odvisna od številnih dejavnikov in vsaka od njih bo vplivala na končno ceno fasade mokrih hiš:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty