środa, 24 stycznia 2018

Projekti dvonadstropnih hiš 10 do 12

  Projekti dvonadstropnih hiš 10 do 12

Naročite projekt dvonadstropne hiše z nami, prihranite in zmagajte

Dovolite si neomejeno svobodo, cenite prostornost in udobje novega stanovanja. Naši izkušeni arhitekti so razvili za vas projekte vikend v dveh nadstropjih, ob upoštevanju želja prejšnjih kupcev. Mansions in majhne hiše z garažo, kaminom, podstrešjem, bazenom - vse to bo postalo resničnost za vas v bližnji prihodnosti.
  Projekti dvonadstropnih hiš 10 do 12

Izbor gradbenih materialov

Ena od pomembnih faz oblikovanja večnadstropne stavbe je izbor gradbenih materialov, katerih namen je zagotoviti ne samo prvovrstne karakteristike, temveč tudi brezhiben videz. Visokokakovostno načrtovanje dvonadstropne hiše zahteva kompetenten pristop k izgradnji temeljnih nosilcev, kar je še en pomemben dejavnik, ki določa optimalne gradbene materiale.
  Projekti dvonadstropnih hiš 10 do 12

Lesene hiše iz prilepljenega lesa

Za več kot 60 let dela smo temeljito preučili vse lastnosti, prednosti in prednosti naravnega lesa. Za tiste sedemletne prodaje hiš iz lepljenega lesa smo ugotovili, da ta material nima enake moči in drugih lastnosti.
  Projekti dvonadstropnih hiš 10 do 12

Pripravljeni projekti hotelov in mini hotelov

Oblikovanje in izgradnja hotela je težka sistemska naloga. Potrebno je natančno določiti naloge, ki jih mora hotel opraviti, kjer se bo nahajal, koliko gostov je treba vročiti.
  Projekti dvonadstropnih hiš 10 do 12

Zaključeni projekti hiš 10 8

Različice načrtovanja zasebnih stanovanjskih hiš 8x10, pripravljeni načrti za hiše s primerom načrtovanja udobne hiše velikosti 8 na. Toda projekt hiše z obsegom 8x10 pomeni drugačno filozofijo. Na vašo pozornost vam predstavljamo zaključen projekt dvonadstropne opečne hiše-koče 10 do 8, ki je narejen v tradicionalnem. Projekti hiš, katerih približne dimenzije so 8 do 10 metrov (8x10). Upoštevajte, da se dejanska velikost hiše lahko razlikuje v velikosti. Projekti hiš 10 do 8 metrov, 10x8, velikost hiše 10 na 8.
  Projekti dvonadstropnih hiš 10 do 12

Značilnosti SIP plošč

V procesu izdelave plošč OSB, ki sestavljajo ploščo CIP, lesni žetoni spadajo v tri plasti. V tistih slojih, ki so blizu površine, so čipi usmerjeni vzdolž plošče. V notranjosti - ki se nahaja čez. Lastnosti gradbenih plošč OSB glede moči so resnično edinstvene. Uspešno upirajo upogibu in stiskanju. Ni naključje, da jih je mogoče posebej uporabiti kot podporne strukture.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty