sobota, 27 stycznia 2018

Hospital Design

  Hospital Design

Oblikovanje zdravstvenih ustanov

Načrtovanje stavb v zdravstvenih ustanovah je danes precej ločeno področje, ki se razvija zelo hitro. Glavna naloga oblikovalca ni bila le ustvariti predmet, ki je v skladu z regulativnimi dokumenti, ampak tudi upoštevati vse najnovejše tržne trende pri gradnji sodobnih medicinskih objektov, ponuditi najboljši sklop medicinske in inženirske opreme v skladu z željami in proračunom kupca.
  Hospital Design

Izbira arhitekturnih rešitev

Na sestavo bolnišnice vpliva veliko število dejavnikov, ki jih je nujno treba upoštevati pri pripravi odločitev o oblikovanju:
  Hospital Design

Ponudbe bolnišničnega oblikovanja

Organizacija zdravstvenih dejavnosti, sestava in postavitev oddelkov, arhitekturna in načrtovalska struktura zdravstvene ustanove, organizacija glavnega načrta itd. urediti - SanPiN 2.1.3.2630 -10 in SP 158.13330.2014.
  Hospital Design

Oblikovanje zdravstvenih ustanov

Razvoj projekta katerekoli zdravstvene ustanove je kompleksen sklop nalog, ki ga strogo ureja zakonik SNiP 31-06-2009, sanitarne in higienske zahteve, standardi požarne varnosti in drugi specializirani industrijski standardi pri oblikovanju zdravstvenih zavodov.
  Hospital Design
  Hospital Design

Oblikovanje zdravstvenih ustanov

Zdravljenje in profilaktični centri, bolnišnice ali zdravstvene ustanove nujno potrebujejo vsako celo največje mesto. Takšne ustanove so namenjene ljudem, ki lahko samostojno pridejo do sprejema zdravnika, ki se je udeležil. Pri načrtovanju takšnih objektov je treba jasno razumeti njegov glavni namen in v skladu z izdano medicinsko in tehnološko nalogo razviti projekt, ki bo najbolje ustrezal potrebam osebja in pacientov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty