czwartek, 25 stycznia 2018

Soočenje z blokado

  Soočenje z blokado

Zunanja stran stavbe s pomočjo lesene plošče blok hiše.

Ta tip zasnove hiše se uporablja, kadar se med gradnjo uporablja profiliran ali lepljen les, da bi ga naredil bolj ugleden videz, kot tudi dodatno zaščititi hišo iz zunanjih vplivov.
  Soočenje z blokado

Prednosti in slabosti

Blokovna hiša zagotavlja vzdržljivost končne obdelave, trajna in odporna na neugodne razmere. Je okolju prijazen in varen za uporabo, nima možnosti spreminjanja. Ta material ne bledi v soncu, se ne boji nenadnih sprememb temperature. Poleg tega so plošče takšnega materiala sposobne hitrega okrevanja po poškodbah. Temelj hiše ne otežujejo, preprečujejo nastanek in razvoj gliv in bakterij, hkrati pa ohranjajo toploto notranjosti hiš (če namestite izolacijo).
  Soočenje z blokado

Navodila za namestitev blokovske hiše

Hiša je pokrita z blokom, kot to predpisuje tehnologija, s tem, da zaporedno pritrdimo sloje končne toplotnoizolacijske torte (fotografije bodo pomagale usmerjati to).
  Soočenje z blokado

Kako popraviti hišo na fasadah

Da bi delo opravili hitro in učinkovito, je priporočljivo povabiti ekipo gradbenikov, ki so specializirani za zunanje lesene tiru, da jih izvedejo. Če vam cena ne ustreza za profesionalno namestitev hišnega bloka, jo lahko poskusite sami. Neodvisno pritrjevanje bloka se lahko opravi z dobrimi veščinami pri delu z lesnimi in tkaninskimi orodji.
  Soočenje z blokado

Blok hiše za dekoracijo fasade

Ti paneli so popolnoma primerni za obloge zunanjih sten zgradb iz ekspandiranega betona, opeke, gaziranega betona, OSB plošč in nekaterih drugih materialov. Dekoracija fasade blokovnice ima naslednje prednosti:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty