wtorek, 23 stycznia 2018

Soočanje s kamnito fasado

  Soočanje s kamnito fasado

Vrste naravnega kamna

Ko se soočamo s fasado, ki je najpogosteje dana na naravne kamne kot peščenjak, apnenec in skrilavec. Nastali so kot posledica stoletnih starih kamnin, ki so jih kopali v kamnolomih.
  Soočanje s kamnito fasado

Sienit (egiptovski granit)

Globina kamnina, zunaj podobna granitu, se od nje razlikuje manj izrazito zrnatost in odsotnost kremena (zaradi česar so seniti bolj primerni za obdelavo). V gradbeništvu se uporabljajo na enak način kot granite.
  Soočanje s kamnito fasado

Oglejte si videoposnetek, kako obnoviti fasado z naravnim kamnom

Pomanjkljivost je težo materiala. Zato se pogosto zgodi le del stavbe, temelj, delci sten.
  Soočanje s kamnito fasado

Kateri omet je boljši

Odlična rešitev je perlitni omet za zunanje delo: enostavno je uporabljati, ima dobre zvočne izolacijske lastnosti in druge prednosti. Poleg tega tipa konča obstaja veliko drugih vrst ometnih zmesi, lahko pa se popravilo začetnika zlahka izgubi pri vseh vrstah ometa in njegovih parametrih.

Prednosti zaključka fasade hiše s kamnom in ometom

Dekoracija fasade hiše s kamnom in ometom, fotografija variant, ki je predstavljena tukaj, je dobra, saj omogoča reševanje dveh vprašanj hkrati:
  Soočanje s kamnito fasado

Umetni kamen v gradbeništvu

Sodobne tehnologije vam omogočajo, da ustvarite imitacijo skoraj vsakega končnega materiala, od katerih je eden umetni kamen. Odličen je kot dekoracija fasad hiš, pritličja, temeljev in celo notranje opreme. S pomočjo umetne imitacije lahko ustvarite odličen dizajn fasad in notranjih prostorov, ki vključujejo najbolj drzne ideje arhitekture.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty