niedziela, 21 stycznia 2018

Kaj blokirati klet

  Kaj blokirati klet

Značilnosti vgradnje monolitnega bloka

Če razmišljate o prekrivanju kleti, da bi bila praktična in zanesljiva, priporočamo skupno možnost - monolitni armiranobetonski blok, ki je ojačitvena kletka, napolnjena z betonom.
  Kaj blokirati klet

Zagotovite prezračevanje

Garažo s kletjo je treba zagotoviti zanesljivo prezračevanje. V kleti, pod garažo, se zaradi temperaturne razlike nujno kopiči kondenzacija. Poleg tega delovanje avtomobila vodi do emisije izpušnih plinov. Da bi ohranili hrano v takih razmerah, mora biti klet mora biti opremljena s prezračevalnim sistemom.
  Kaj blokirati klet

Gradnja zemeljske kleti

Oblika podzemne kleti zagotavlja najboljše pogoje za ohranjanje korenovk in zelenjave. Za zemeljsko klet potrebuje nekaj ločenega območja na mestu.
  Kaj blokirati klet

Klet: vrste in namen ↑

V kleti lahko shranite skoraj vse izdelke. Glavna prednost te stavbe v primerjavi s preprostim skladiščnim prostorom je dejstvo, da lahko vsebuje soljeno in sveže sadje in zelenjavo ter vse vrste konzerviranja. Skozi celo leto je temperatura v kleti blizu 5 - 7 stopinj Celzija, kar je primerljivo s temperaturo v hladilniku.
  Kaj blokirati klet

Kopanje v že zgrajeno garažo

Če se odločimo za gradnjo kleti v obstoječi garaži, bo proces nekoliko drugačen. Najprej je treba določiti, kateri osnovni pripomoček se nahaja pod stavbo. Idejo bo verjetno treba opustiti, če se ureditev garaže opravi na plitvi plošči.
  Kaj blokirati klet

cementno cementno kritino

Srednje-pozne in pozne sorte Atlant, Zhuravinka, Kolobok, Adretta, Slavyanka, Zdabytak, Chaika, Scarlet so primerne za skladiščenje do pomladi. Nato je nastala hidroizolacija kleti stisnjena z opečnim zidom in zrnato oljno gline. In imamo tla iz 40-ka, lesena, sem ujela vrzel. Strop kleti v tem primeru bo popolnoma okrepljen, izoliran in ne bo povzročal težav med delovanjem. Ampak živiš le poleti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty