piątek, 26 stycznia 2018

Vodovodna instalacija v apartmajih

  Vodovodna instalacija v apartmajih

HMS, filter z bučko in akvastop

HMS ali hidromagnetni sistem že dolgo uporablja v industriji za pripravo vode za filtracijo. V vsakdanjem življenju ta naprava, ne da bi se lotila podrobnosti, pretvori nečistote v vodo v tanko suspenzijo, ki se nato v obliki filtra umika v blato in se občasno odstrani. HMS je popolnoma neškodljiv, med obratovanjem ne potrebuje oskrbe z električno energijo in oskrbo, vendar pa nujno zahteva vgradnjo vodnega števca v antimagnetno zasnovo (tako dražji), po pretoku vode pa s kombiniranim filtrom bučke.
  Vodovodna instalacija v apartmajih

Vodovodne cene v Krasnoyarsku

Ni mogoče celo oceniti približno - koliko stane menjava vodovodne napeljave v kopalnici, ne da bi povabili mojstra. Vendar pa bo prej ali slej podobna popravila prehitela vsakega lokalnega lastnika, ker je vodovod v Krasnoyarsku enako priljubljena storitev kot v drugih mestih v Rusiji.
  Vodovodna instalacija v apartmajih

Faze zamenjave cevi v apartmaju

Preden začnete zamenjati cevi v stanovanju, pokličite strokovnjake, pripravite načrt dela in se odločite za gradivo. Cevi za oskrbo z vodo so drugačne:

Vodovodni vodovod v novi stavbi

Kljub navideznim težavam so vodovodne instalacije v novi stavbi lažje kot v stanovanjih sekundarnega stanovanjskega trga, saj jim ni treba obnoviti starih cevi, odprtih tal in sten.

Popravila vodovodnih komunikacij

Popravilo kopalnice, naj gre za kopalnico, stranišče ali kombinirano kopalnico, je priporočljivo začeti z inšpekcijskimi pregledi in popravili komunikacij. Če hiša, v kateri živite, deluje več kot 10 let, nato pa zamenjate cevi v stanovanju in pogosto so njihovi vezni načrti nujni. Za to je več razlogov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty