niedziela, 21 stycznia 2018

Bricklaying opeke video video lekcije

  Bricklaying opeke video video lekcije

Značilnosti materiala

Prednja opeka, ki se najpogosteje sooča, je iz iste surovine kot navadna, vendar ohranja natančnejše geometrijske dimenzije. Napaka v dolžini izdelka je 4,4 mm, širina - 3,3 mm, debeline 2,3 mm. Površina je lahko gladka, strukturirana - na primer z divjega kamna ali glazirana, vendar s kakršno koli teksturo ne vsebuje razpok, čipov in drugih okvar. Dolga stran obrazne opeke se imenuje žlica, zadnjica se pokrije, podporna površina je postelja.

Zidarski opečni zidaki: Vrste zidarn, tehnologija, pouk.

Gradbeni material »opeka« je znana že od antičnih časov. Za informacije o posušenih opekah iz glinenih materialov glej kitajske in rimske vire. Naravni, naravni kamen, čeprav je bil na voljo, je zahteval veliko predobdelave. Pozitivni premiki v gradbeništvu s spremembo postopkov obdelave gline so očitni. Opeka se je začela uporabljati ne le za gradnjo, temveč tudi za obloge stavb iz kamna, blazinice, lesa in drugih materialov.
  Bricklaying opeke video video lekcije

Priprava za oblogo

Preden se lotite takšne operacije kot polaganje opek, izdelanih z lastnimi rokami, je treba ta proces vsaj malo proučiti. To bo super, če v svojo ekipo vključite osebo, ki ima vsaj nekaj izkušenj pri tem delu. V vsakem primeru ne nadaljujte sami.
  Bricklaying opeke video video lekcije

Kako postaviti obrnjeno opeko

Začetek polaganja opečenih zidakov sestoji iz priprave površine in mešanja plastične raztopine. Pripravljene raztopine in mešanice za polaganje opek, lahko kupite v skoraj vsaki specializirani trgovini. Da bi povečali oprijem in povečali zanesljivost spajanja opek z drugimi, pred polaganjem opeke navlažite z vodo.
  Bricklaying opeke video video lekcije

4) lahka zidarska dela.

Debelina stene je 51 cm (2 opeka). Vsaka 3 dolga opeka razporedi prečne stene. Claydite, žlindra, lahki beton ali drug material lahko uporabite kot backfill. Ni priporočljivo uporabljati penastih čipov kot rep: sčasoma se spremeni v prah.
  Bricklaying opeke video video lekcije

Preverite horizontalno raven temeljev z vodo

Najprej morate ugotoviti, kako gladko glede na tlorisno površino smo obrnili vodoravno površino temeljev? V ta namen bomo uporabili hidroenergetsko raven in najprej preverili vogale, nato celotno obmoèje na temelju. (med polnjenjem hidravličnega nivoja z vodo poskrbite, da v cevi ni mehurčkov, sicer meritve morda niso točne).

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty