sobota, 27 stycznia 2018

Betoniranje monolitnih struktur

Sestava in struktura integriranega procesa

Postavitev monolitnih betonskih in armiranobetonskih konstrukcij zahteva izvedbo kompleksnih procesov, vključno z oplaščenjem, ojačitvijo in betoniranjem gradbenih materialov, pridobivanjem betona, rušenjem in po potrebi površinskim zaključkom končnih konstrukcij.
  Betoniranje monolitnih struktur

5. VGRADNJA LESNIH KONSTRUKCIJ

5.1. Sprejem lesenih konstrukcij je treba opraviti v skladu z zahtevami iz. 1 in 5. Pri sprejemu lepljenih lesenih konstrukcij je treba upoštevati tudi zahteve GOST 20850-84.
  Betoniranje monolitnih struktur

1.

1.1. , .
  Betoniranje monolitnih struktur

TP 80-98 Tehnična priporočila o tehnologiji betoniranja z neogrevano metodo monolitnih konstrukcij z uporabo termosa in pospešenega termosa

VLADA MOSKVE
  Betoniranje monolitnih struktur

Prednosti profesionalnega oplaščenja ekipe

Strokovni pristop k proizvodnji, montaži in uporabi opažnih sistemov v gradbeništvu vam omogoča, da pri gradnji stavb in objektov prihranite denar, da bi dosegli popolno skladnost s projektom, da bi povečali življenjsko dobo objektov.
  Betoniranje monolitnih struktur

Splošna pravila za betoniranje talne plošče

Potrebno je hitro in brez prekinitve betona v procesu, zato je treba to vnaprej skrbeti. Če želite to narediti, morate razmišljati o postopku hranjenja betonske mešanice do prekrivanja in prihoda mešalnikov na gradbišču do betonske črpalke ali čevlja. Postopek betoniranja talne plošče je precej težko, zato zahteva sodelovanje velikega števila delavcev, ki bodo delali v izmenah brez odmora za kosilo. V nasprotnem primeru, če med delom pride do velikih zamud v krmi, mešanica izgubi homogene lastnosti, kar negativno vpliva na trdnost konstrukcije.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty